€ 0,-
Winkelwagen

De Samsung Galaxy A54 5G en Galaxy A34 houden u overal verbonden

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Deze krachtige smartphones, gemaakt als echte allrounder, zijn uitgerust met nieuwe features om ervoor te zorgen dat u nog sneller en veiliger contact maakt met de wereld om u heen.

De Samsung Galaxy A-lijn is verder verdiept met de A54 en A34 5G editie. Hierdoor is de krachtige A-lijn nog beter geworden in de middenklasse van de smartphones. Deze 6.4” tot 6.6” FHD+ SAMOLED telefoons zijn uitgerust met krachtigere octa-core processoren om werk makkelijker te maken, en te voorzien in een betere verbinding met de wereld om u heen. Een verdere upgrade is dat het Infinity-O Display is voorzien van betere technologie en 120Hz verversingssnelheid om altijd helder en duidelijk in beeld te zijn, ook in de volle zon. Hierdoor zijn de Galaxy A54 en A34 nog geschikter voor werken op externe locaties.

Samsung Galaxy A54 5G Enterprise Edition
Uitgerust met een zeer helder 6.4” FHD SAMOLED scherm de Galaxy A54 5G Enterprise Edition is gemaakt voor zakelijk gebruik. Deze nieuwe smartphone is voorzien van de krachtige Samsung Exynos en 8GB RAM om te zorgen dat u overal ongestoord kunt werken. Met een 32MP frontcamera en de mogelijkheid voor Dual SIM en tot 1TB extra geheugen via microSD is deze telefoon zeer geschikt voor videoconferenties onderweg, en makkelijk te combineren als werk- en privé telefoon.

Samsung Galaxy A34 5G Enterprise Edition
Een krachtige 6.6” FHD SAMOLED smartphone, de Galaxy A34 5G Enterprise Edition is een uitstekende middenklasse smartphone die gemaakt is voor de zakelijke gebruiker. Met 6GB RAM, 128GB interne opslag, en de mogelijkheid tot Dual SIM en een externe microSD is deze telefoon uitgerust met alles wat u nodig heeft voor extern werken en uw telefoon zowel zakelijk als privé gebruiken.

Samsung Enterprise Edition smartphones

De Samsung Enterprise Edition lijn zorgt dat u alles dat uw bedrijf nodig heeft binnen handbereik hebt. De Enterprise Edition smartphones voorzien u van een compleet pakket van mobiele technologieën en diensten, waarmee u direct aan de slag kunt. Zo zijn de Galaxy Enterprise Edition producten het eerste jaar voorzien van de Samsung Knox Suite, en ontvangen ze gegarandeerd 5 jaar lang alle security upgrades. Op deze manier kunt u met een gerust hart overal werken en op elke plek contact maken met lokale netwerken. Daarnaast hebben de Enterprise Edition modellen twee jaar garantie op de productlevenscyclus.