€ 0,-
Winkelwagen

Centralpoint scoort op de Channel Awards 2022

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Op de 20e editie van de Channel Awards, die plaatsvond in Autoworld Brussels, is Centralpoint verkozen tot de beste SMB reseller van België. Daarnaast veroverde Centralpoint de derde plaats in de categorie Best Corporate Reseller en werd Country Manager Alexander Goes genomineerd voor Channel Personality of the Year.

De Channel Awards zijn het evenement voor alle bedrijven die actief zijn in Belgische IT-sector. Centralpoint werd genomineerd in drie categorieën: Best SMB Reseller, Best Corporate Reseller en Channel Personality of the Year.

Beste SMB Reseller 2022

Centralpoint sleepte voor het tweede jaar op rij de award voor beste SMB reseller in de wacht. Een groei van maar liefst 30% op jaarbasis gecombineerd met een zorgvuldig ethisch beleid, overtuigde de jury van hun keuze.

Eerste nominatie als Best Corporate Reseller

Dit jaar werd Centralpoint voor de eerste keer genomineerd in de categorie Best Corporate Reseller. Alexander Goes, Country Manager België: “We zijn enorm trots dat we dit jaar voor de eerste keer genomineerd zijn in deze categorie. Het is een mooie erkenning voor het harde werk dat heel ons team afgelopen jaren heeft geleverd. We blijven nog steeds een van de snelst groeiende IT-resellers van België en we hebben nog grote ambities. De nominatie voor Channel Personality of the Year is een mooie erkenning die ik ontzettend apprecieer. Het geeft me alvast een boost om mij nog harder in te zetten voor Centralpoint, al onze medewerkers en de partners die cruciaal zijn voor ons succes.”.