€ 0,-
Winkelwagen

De beste geheugenoplossing met Samsung

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Samsung voorziet snelle opslagoplossingen die naadloos samenwerken met uw apparaten. Deze nieuwe generatie aan technologie bevordert de prestatiemogelijkheden voor uw manier van werken, waar u ook bent.

980 PRO SSD

Ervaar de superieure prestaties van de Samsung 980 PRO SSD. Creëer tot 2TB meer ruimte op uw apparaat en geniet van indrukwekkende snelheden. Met zijn compact formaat is hij gemakkelijk in te pluggen op een desktop of laptop. De 980 PRO SSD is een betrouwbare oplossing met een opslagcapaciteit van 1TB of 500GB waardoor u geniet van optimale opslagmogelijkheden voor uw werkplek.

Portable SSD T7 Touch

De Portable SSD T7 is handig voor onderweg en geeft u snelheid en veiligheid voor eender soort data dat u transporteert. Deze stijlvolle externe opslagruimte is de opslagoplossing voor uw hybride werkplek.

Door de hoge snelheid van USB 3.2 Gen2 technologie, zet u in enkele seconden de grootste bestanden over. Deze externe harddrive is met zijn metalen behuizing bestand tegen vallen tot 2 meter hoogte. De T7 heeft opslagcapaciteiten van 500GB, 1TB en 2TB en maakt gebruik van AES 256-bit-encryptie en waardoor u kan kiezen voor het ontgrendelen met vingerafdruk of wachtwoord. Bovendien is deze harddrive voorzien van ledverlichting en beschikbaar in verschillende kleuren.

PRO Plus SD Card

De PRO plus SD-kaart is de perfecte keuze voor professionals. Deze kaart heeft lees- en schrijfsnelheden van 160MB/s, ondersteunen dynamische burstopnames en soepele 4K video’s. Deze kaart heeft verschillende opslagcapaciteiten naargelang uw behoeftes. Keuze tussen 512 GB, 256 GB, 128 GB, 64 GB en 32 GB.

Deze SD-kaart biedt een 7-voudige bescherming: bestand tegen waterschade, temperatuur verschillen, röntgenstraling, magnetisme, shockbestendig, valschade en slijtage. Daarbovenop kan u van een 10-jarige beperkte garantie genieten.

USB Flash Drive

Samsung biedt verschillende soorten USB Flash Drives aan. Kies een Flash Drive die bij uw manier van werken past. Zo is er Bar Plus USB-Stick BE3, Fit Plus USB-stick AB en de Duo Plus USB-stick.

De Bar Plus is USB-stick is met zijn minimalistisch ontwerp en ongekende snelheid de USB-stick van de toekomst. Hij heeft praktische leessnelheden van 400MB/s waardoor u in slechts in enkele seconden de grootste bestanden naar uw laptop overzet. De geïntegreerde sleutelhanger zorgt er bovendien voor dat u de stick nergens kwijtraakt.

De Fit Plus USB-stick is geschikt om extra opslagruimte te creëren op een compacte manier. U laat hem gewoon zitten in uw apparaat zodat u gemakkelijk meer bestanden kan meenemen. Deze stick neemt nauwelijks plaats in en is speciaal ontworpen om in uw laptop, desktop of auto te zitten zonder het risico hem per ongeluk te verwijderen. Het is een stevige en betrouwbare stick met leessnelheden tot 400 MB/s.

De Duo Plus USB-stick is voorzien van de allernieuwste USB-C-technologie en past altijd perfect op uw Type-C-smartphone, -tablet of -laptop. Daarnaast beschikt hij ook over een Type-A-adapter zodat u snel en gemakkelijk ruimte kan vrijmaken op andere toestellen door bestanden te kopiëren en back-ups te maken. Hij heeft een leessnelheid tot wel 300 MB/s en is zelfs achterwaarts compatibel met USB 3.2/2.0. Net als alle andere USB-sticks is de Duo Plus waterbestendig, schokbestendig, temperatuurbestendig, magneetbestendig en röntgenbestendig.