€ 0,-
Winkelwagen

Cisco Webex: samenwerkingsoplossingen

Nieuwsbericht bijgewerkt op 5/19/2022 in de categorie Hardware

De dagelijkse werkplek is voorgoed veranderd. Het toekomstige werken zal hybride zijn van op kantoor en op afstand. Maar met de juiste oplossing voor thuiswerken kunt u alle voordelen van een uiterst flexibele, mobiele werkstijl benutten en iedereen in uw team betrokken, productief en tevreden houden - waar, wanneer en hoe ze maar willen werken. Ontdek de Cisco Webex samenwerkingsoplossingen nu bij Dustin en maak uw (mobiele) werkplek compleet!

Cisco Headset 700 Series

Met de Cisco Headset 700 Series werkt u waar en wanneer u maar wilt. Deze headset is uitermate geschikt voor hybride werkers die draadloos en mobiel willen zijn. Met deze on-ear, hoogwaardige Bluetooth® headset blijft u productief in elke omgeving. Bovendien zijn deze headsets geoptimaliseerd voor Webex-apps en -apparaten. Geniet van geweldige audio, actieve ruisonderdrukking, plus een slank microfoonontwerp.

Webex Desk Camera

Met de Webex Desk Camera kunt u overal fantastische vergaderingen houden. Voer videovergaderingen in volle, levendige kleuren en onder alle lichtomstandigheden en werk overal frustratiesvrij samen met AI-functies en IT-beheer op afstand. Deze 4K USB-camera ondersteunt:

  • Video van hoge kwaliteit voor intensieve gebruikers van video en vergaderingen
  • Kantoor- of thuiswerkende gebruikers
  • Online onderwijs en video-uitzendingen
  • Gecentraliseerd beheer

Webex Desk Pro

Dit kwaliteitsvolle device voor power users en leidinggevenden is de meest geavanceerde, AI-gestuurde, alles-in-één oplossing om van op afstand samen te werken. Dit eersteklas apparaat voor samenwerking en productiviteit beschikt over:

  • Een 27-inch 4K-scherm en een 71-graden HD-camera
  • Superieur geluidssysteem en AI-microfoons voor ruisdetectie en -onderdrukking
  • Co-creëer met een speciale stylus die whiteboarden eenvoudig en schoon maakt

Verbind uw teams – en betrek uw klanten – met de video- en spraakoplossingen van Cisco Webex. Met Webex Bellen kunt u oproepen ontvangen via desktop en mobiel met de Webex Teams-app. Met Webex Meetings en Webex Teams ervaart u videosamenwerking met uitgebreide opties voor messaging, content delen en vergaderingen. Ontdek het volledige assortiment Cisco Webex producten nu bij Dustin of vraag vrijblijvend advies aan onze Cisco specialisten.