€ 0,-
Winkelwagen

Direct uit voorraad leverbaar: Lenovo ThinkBook en ThinkPad 15

Nieuwsbericht bijgewerkt op 5/30/2022 in de categorie Hardware

Ontdek nu de kracht van de Lenovo ThinkBook en ThinkPad 15. Deze ijzersterke laptops zijn uitermate geschikt voor het hybride werken en beschikken over geavanceerde functies die uw productiviteit een boost geven. Bovendien zijn de Lenovo ThinkBook of ThinkPad 15 direct uit voorraad leverbaar. Bestel nu bij Dustin.

ThinkBook 15

De ThinkBook 15 is zeer geschikt voor comfortabel thuis werken. Deze 15.6” laptop is uitgerust met een Full HD scherm die wordt gedraaid op de Intel Iris Xe Graphics. Hierdoor heeft de laptop genoeg kracht om elke videomeeting te draaien zonder vast te lopen. En om te zorgen dat u overal stabiel internet heeft, is de ThinkBook 15 voorzien van een ethernet LAN-aansluiting. De ThinkBook 15 is gemakkelijk overal aan te sluiten met de ingebouwde razendsnelle Thunderbolt 4, USB-A, HDMI en USB-C poorten. De USB-C poort is ook compatibel met DisplayPort aansluitingen, waardoor u gebruik kan maken van schermen en projectoren met 4K-resolutie. En via de USB-C uitgang is de ThinkBook 15 makkelijk aan te sluiten aan alle Lenovo – en alle universele dockingstations.

ThinkPad 15

De ongekende prestaties die de ThinkPad E15 dag in, dag uit levert, helpen uw bedrijf vooruit. En geen enkele taak is te groot voor de verbeterde processor-, geheugen- en opslagopties. Door de afzonderlijke grafische kaart en het 15,6 FHD-beeldscherm, plus de geavanceerde speakers en audio, hoeft u niets te missen. Bovendien nemen de ingebouwde beveiliging, de betrouwbaarheid en de aantrekkelijke prijs veel zorgen weg.

Lenovo Premier Support

Lenovo Premier biedt technische ondersteuning voor uw bedrijf en werknemers. Een team van Lenovo technici staat 24/24 en 7/7 voor u klaar. U heeft toegang tot technische accountmanagers die fungeren als uw enig contactpersoon voor casemanagement. Bovendien beperkt u ook onderbrekingen in uw productiviteit tot het absolute maximum dankzij de service voor reparatie op de volgende dag. Lenovo Premier Support geeft zowel uw IT-personeel als uw eindgebruikers een VIP-behandeling. Meer informatie vindt u in deze brochure.

Ontdek het volledige assortiment ThinkBooks en ThinkPads van Lenovo nu bij Dustin. Bestel vandaag nog uw favoriet en ontvang hem morgen al in huis!