€ 0,-
Winkelwagen

De 14-inch MacBook Pro. De ultieme pro-laptop.

Nieuwsbericht bijgewerkt op 11/7/2023 in de categorie Hardware

De 14-inch MacBook Pro gaat op volle kracht vooruit met M3, een ongelofelijk geavanceerde chip die garant staat voor hoge snelheden en een wereld aan mogelijkheden. Tel daar de toonaangevende batterijduur – tot 22 uur (1) – en een prachtig Liquid Retina XDR-display bij op, en het resultaat is een pro-laptop die zich met niets laat vergelijken.

Belangrijkste features van de 14-inch MacBook Pro


MET DE SUPERKRACHT VAN M3 De Apple M3-chip bevat een 8-core CPU en een 10-core GPU die gebruikmaakt van ray tracing met hardware-acceleratie. Daardoor is multitasken een makkie en kun je als een pro projecten oppakken, zoals grote aantallen foto’s bewerken of 4K-videomateriaal monteren.

TOT 22 UUR BATTERIJDUUR (1) — Ga de hele dag door met de energiezuinige chip van Apple. MacBook Pro is altijd uitzonderlijk snel, of die nu werkt op het lichtnet of op de batterij.

SNEL CENTRAAL GEHEUGEN EN SNELLE OPSLAG — Met tot 24 GB centraal geheugen gaat alles moeiteloos en snel. En dankzij de supersnelle SSD met een opslagcapaciteit tot 2 TB staan je apps en bestanden direct op het scherm. (2)

BRILJANT PRO-DISPLAY — Het 14,2-inch Liquid Retina XDR-display (3) biedt Extreme Dynamic Range, 1000 nits constante helderheid voor adembenemende HDR-content, tot 600 nits voor SDR-content, en professionele referentiemodi. Ook als je onderweg bent, lever je dus je beste werk.

WERKT MET ALLES — Al je professionele apps draaien razendsnel. Denk aan Adobe Creative Cloud, Apple Xcode, Affinity Designer, Microsoft 365, Medivis SurgicalAR en veel van je favoriete iPhone- en iPad-apps. (4) En met macOS haal je met je Mac nog meer uit je werk en je vrije tijd. Kom beter in beeld tijdens videogesprekken. Krijg eenvoudiger toegang tot allerlei informatie. En ontdek nog meer mogelijkheden om je Mac te personaliseren.

Juridische informatie

  1. Batterijduur bij het afspelen van films in de Apple TV-app. Batterijduur is afhankelijk van configuratie en gebruik. Ga naar apple.com/benl/batteries voor meer informatie.
  2. 1 GB is gelijk aan 1 miljard bytes en 1 TB is gelijk aan 1 biljoen bytes; werkelijke, geformatteerde capaciteit ligt lager./li>
  3. Het scherm van de 14-inch MacBook Pro heeft ronde hoeken aan de bovenkant. Als rechthoek meet het scherm 35,97 cm diagonaal (het daadwerkelijke display is kleiner).
  4. Apps zijn verkrijgbaar in de App Store.
  5. Wifi 6E beschikbaar in landen en regio’s waar dit wordt ondersteund.
  6. iCloud en internetverbinding vereist.

Specificaties

Ga naar apple.com/benl/macbook-pro/specs voor een volledig overzicht.