€ 0,-
Winkelwagen

Microsoft Surface Hub

Nieuwsbericht bijgewerkt op 11/24/2023 in de categorie Hardware

Maak van elke plek een ruimte voor teamwork.

Maak kennis met Surface Hub, het interactieve whiteboard dat elke vergadering omtovert in een boeiende en productieve sessie. Van brainstormsessies in kleine groepen tot grote teamvergaderingen, Surface Hub brengt teams samen en helpt ze meer te bereiken.

Ontmoet, creëer en werk samen.

Als uw bedrijf een hybride werkmodel heeft aangenomen of zich op verschillende locaties bevindt, is de Surface Hub een meer inclusieve manier om elkaar te ontmoeten en samen te werken door teamwork overal mogelijk te maken. Het is een krachtig vergaderplatform voor elk team, waar en hoe ze ook samenkomen, en is uiteraard gecertificeerd voor Microsoft Teams. Het biedt medewerkers meer flexibiliteit en een productievere omgeving.

Creëer betere menselijke connecties.

De Surface Hub is verkrijgbaar in twee verschillende formaten – 50 en 85 inch – en is uitgerust met een AI-aangedreven Smart Camera, die de videofeed automatisch inkadert voor deelnemers op afstand, zodat ze een dynamisch beeld van de ruimte krijgen. Bovendien komen gezichtsuitdrukkingen en lichaamstaal perfect tot leven op het grote 4K- whiteboard, die uitblinkt met zijn hoge resolutie en verbazingwekkende grafische prestaties. Tot slot zorgen de geïntegreerde 'far-field' microfoons en kristalheldere luidsprekers ervoor dat elk idee een luisterend oor vindt. Zo krijgt iedereen een gelijke kans om zijn of haar ideeën bij te dragen en in realtime samen te werken.

Alle essentiële apps en veiligheid

U kunt uw onmisbare Microsoft 365-apps, Microsoft Edge en alle andere essentiële bedrijfsapps van derden native uitvoeren zonder van apparaat te moeten wisselen. De Surface Hub biedt ook een moderne beveiliging op bedrijfsniveau om uw gegevens te beschermen. En samen met de Windows 10 Team-editie blijven uw activiteiten veilig en beveiligd door de implementatie van defensieve subcomponenten die uw systeem beschermen.

Analyseer uw behoeften met onze Dustin experts en boek een vrijblijvende afspraak door te bellen naar 016 - 796 200 of een e-mail te sturen naar sales@dustin.be.

Vraag advies