€ 0,-
Winkelwagen

De zakelijke notebook die allesbehalve gewoon is

Nieuwsbericht bijgewerkt op 6/17/2024 in de categorie Hardware

Een laptop die krachtig, veilig en duurzaam is, waarmee u overal kunt werken en altijd productief bent: dat zijn de laptops uit de HP Elitebook 800-serie. Met 5G LTE van Gbit-klasse kunt u overal waar u maar wilt uw kantoor opzetten en verbinding maken. De gesprekken zijn helder en duidelijk met HP Noise Reduction Cancellation, luide speakers en een microfoon aan de achterkant van de laptop. Zo voorkomt HP Noise Reduction Cancellation dat u geluiden hoort die u niet wilt horen, zoals toetsenbordklikken.

cloud icon

Windows 11
In combinatie met samenwerkings- en connectiviteitstechnologie van HP werkt u overal zonder in te boeten op prestaties of beveiliging met Windows 11.

ai icon

Copilot
Als je AI zegt, zeg je Copilot. Op elke G11-laptop zit een knop die de AI-assistent in Windows in één keer oproept. Zo ziet u in een handomdraai welke e-mails u nog moet beantwoorden of welke taken nog openstaan.

battery icon

Verbeterde vergaderervaring
Maak contact met mensen op afstand nog persoonlijker met behulp van de 5 MP IR-camera en de andere vergadermogelijkheden die zijn ingebouwd in de HP EliteBook 860.

rising statistic icon

Sterke Intel®-processor
Met de nieuwste generatie Intel® CoreTM-processor werken veeleisende bedrijfsapplicaties nu nog sneller.

battery icon

Veiligheid staat voorop
Voor kleine en middelgrote bedrijven biedt de HP Wolf Pro Security Edition voorgeconfigureerde PC- bescherming op bedrijfsniveau.

rising statistic icon

Overal snelle verbinding
Profiteer van een snelle en betrouwbare verbinding met gigabit-datasnelheid van Wi-Fi 6 in gebieden met veel draadloos verkeer.