€ 0,-
Winkelwagen

Logitech Signature Slim Combo MK950

Nieuwsbericht bijgewerkt op 6/12/2024 in de categorie Hardware

Signature Slim Combo MK950 – Voor een naadloze werkervaring

Blijf productief, op welk apparaat u ook werkt. Met de Logitech Signature Slim Combo MK950 for Business kunt u naadloos schakelen tussen meerdere apparaten. Deze draadloze toetsenbord- muiscombinatie biedt veilige connectiviteit, supersnel scrollen en een typervaring die lijkt op die van een laptop, zodat u overal en op elk apparaat optimaal kunt presteren.

Werken op meerdere apparaten

Verhoog uw productiviteit, stroomlijn multitasking en werk efficiënter door draadloos verbinding te maken via Logi Bolt of Bluetooth, en schakel naadloos tussen drie apparaten met een eenvoudige druk op de Easy- Switch-knop.

Stille toetsaanslagen en muiskliks

Verbeter uw eigen focus en die van uw collega's in de buurt met deze stille toetsenbord- en muisset met Silent Touch-technologie, die het geluid van toetsaanslagen en muisklikken met 90% vermindert voor een rustige kantooromgeving.

Uitstekende typ- en klikervaring

Het slanke toetsenbord heeft toetsen met een laag profiel en een subtiele scoop voor een vertrouwde en comfortabele typervaring. De draadloze muis is ontworpen voor veelzijdigheid, met nauwkeurig lijn-voor- lijn scrollen of supersnel scrollen met een druk op het SmartWheel, waardoor hij perfect is voor tal van taken.

Ontworpen met het oog op duurzaamheid

De plastic onderdelen van de Signature Slim Combo MK950 voor Business zijn gemaakt van minimaal 61% post-consumer gerecycled plastic. Bovendien wordt het geleverd in een FSC™-gecertificeerde papieren verpakking.

Naar het product