€ 0,-
Winkelwagen

Een gezonde toekomst begint om je pols.

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Apple Watch Series 8 heeft geavanceerde sensoren en apps voor je gezondheid, waarmee je een ecg kunt maken,1 je hartslag en je zuurstofsaturatie kunt meten,2 en je lichaamstemperatuur kunt bijhouden3 voor meer inzicht in je menstruatiecyclus.4 En features als crashdetectie, slaapfases en uitgebreide work-outgegevens helpen je om actief, gezond, veilig en connected te blijven.

Belangrijkste features

 • Temperatuursensor3 voor meer inzicht in je cyclus en een schatting van je ovulatie op basis van eerdere gegevens4
 • Krachtige sensor en app om het zuurstofgehalte in je bloed te meten2
 • Maak een ecg wanneer je wilt1
 • Waarschuwing bij een ongewoon hoge of lage hartslag, of bij een onregelmatig ritme1
 • Geavanceerde veiligheidsfeatures met onder meer valdetectie, SOS-noodmelding5 en crashdetectie
 • Verbeterde Work-out-app met uitgebreide work-outgegevens en nieuwe manieren om te trainen
 • Een compleet vernieuwde Kompas-app met routepunten en backtrack
 • Hou op Apple Watch bij hoeveel je beweegt en bekijk je trends in de Conditie-app op iPhone
 • De meest barstbestendige voorkant ooit op een Apple Watch, stofbestendig volgens de IP6X-norm, zwemproof6 en met een extra stevig design voor work-outs en activiteiten
 • Bel en verstuur berichten en mailtjes met een paar tikjes
 • Luister naar je favoriete muziek, podcasts en audioboeken (voor gebruik bij GPS-modellen)
 • Betaal snel en veilig met Apple Pay7
 • Groot always-on display van rand tot rand
 • Batterij die een hele dag meegaat en sneller op te laden is8
 • Slaapfases laat zien hoelang je kernslaap, remslaap en diepe slaap hebben geduurd
 • watchOS 9 bevat een verbeterde Work-out-app, een nieuwe Medicijnen-app, Slaapfases, en features voor meer inzicht in je hartgezondheid

Specificaties

Ga naar apple.com/benl/watch/compare voor een volledig overzicht.

Juridische informatie

Apple Watch Series 8 vereist iPhone 8 of nieuwer met iOS 16 of nieuwer.

 1. De Ecg-app en waarschuwing bij een onregelmatig hartritme vereisen de nieuwste versie van watchOS en iOS, en zijn niet bedoeld voor gebruikers jonger dan 22 jaar. De Ecgapp is beschikbaar op Apple Watch Series 4 of nieuwer (uitgezonderd Apple Watch SE). De waarschuwing bij een onregelmatig hartritme is niet bedoeld voor gebruikers bij wie in het verleden atriumfibrilleren is vastgesteld.
 2. De metingen van de Saturatieapp zijn niet bedoeld voor medisch gebruik, ook niet voor zelfdiagnose of overleg met een arts, en zijn alleen bedoeld voor algemene conditie en gezondheidsdoeleinden.
 3. Temperatuurregistratie is geen medisch hulpmiddel en is niet bedoeld voor het stellen van medische diagnoses, voor het bepalen van medische behandelingen, of voor andere medische doeleinden.
 4. De ‘Cyclus bijhouden’-app is niet geschikt als vorm van anticonceptie. Gegevens uit de ‘Cyclus bijhouden’app zijn niet geschikt om een medische aandoening te diagnosticeren.
 5. SOS-noodmelding vereist een mobiele netwerkverbinding, of bellen via wifi moet zijn ingeschakeld in combinatie met een internetverbinding via je Apple Watch of je iPhone die in de buurt is.
 6. Apple Watch Series 8 voldoet aan de waterbestendigheidsnorm van 50 meter volgens ISO-norm 22810:2010. Dat betekent dat dit horloge geschikt is voor activiteiten in ondiep water, zoals zwemmen in zee of zwembad. Apple Watch Series 8 is echter niet geschikt voor duiken, waterskiën en andere activiteiten waarbij sprake is van hoge watersnelheden of onderdompeling in diep water.
  Waterbestendigheid kan in de loop van de tijd afnemen. Zie support.apple.com/nl-be/HT205000 voor meer informatie.
 7. Apple Pay is niet overal beschikbaar. Ga naar support.apple.com/nl-be/HT207957 voor een lijst met landen en regio’s waar Apple Pay beschikbaar is.
 8. Batterijduur is afhankelijk van configuratie en gebruik. Ga naar apple.com/nl/batteries voor meer informatie.
 9. Abonnement vereist voor mobiel netwerk. Neem contact op met je provider voor meer informatie. Verbinding is afhankelijk van beschikbaarheid van netwerken.
  Zie apple.com/nl/watch/cellular voor informatie over deelnemende providers en de voorwaarden die van toepassing zijn. Ga naar support.apple.com/nl-nl/HT207578 voor meer informatie over het instellen van deze feature.
Sorteren:
Weergave
Sorteren