€ 0,-
Winkelwagen

HP accessoires: maak uw werkplek klaar voor het echte werk

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Een goed ingerichte (thuis)werkplek is van essentieel belang om effectief te kunnen communiceren en navigeren tijdens een werkdag. De accessoires van HP helpen u om makkelijk en succesvol aan het werk te blijven, waar u ook bent. Richt uw (thuis)werplek in met de juiste tools en blijf geconcentreerd en in contact met uw collega’s. Ontdek het aanbod HP accessoires nu bij Dustin.

HP Renew Business Laptoptas: ontworpen met aandacht voor u en het milieu

Met de Renew Business 14,1-inch laptoptas kan u met een gerust gevoel op stap met uw laptop. Deze 14,1-inch laptoptas is ontworpen om uw laptop te beschermen en uw accessoires georganiseerd te houden. De Renew Business laptoptas maakt gebruik van milieuverantwoorde materialen die duurzaam en gemakkelijk schoon te maken zijn en ontworpen zijn voor comfort.

HP 455 draadloos en veelzijdig toetsenbord

Dit draadloze en programmeerbare toetsenbord van HP heeft alles wat u zoekt in een toetsenbord: comfort, productiviteit, betrouwbaarheid en stijl. Personaliseer de functies van 20+ toetsen om sneller en slimmer te werken. Dit toetsenbord is gemaakt van duurzaam verkregen materialen en is ook gemakkelijk schoon te houden.

HP 935 Creator draadloze muis: breng uw ideeën tot leven

Werk moeiteloos met een muis die gemaakt is om te creëren. Haal het maximale uit deze muis dankzij de programmeerbare knoppen, het ergonomisch ontwerp en een batterijlevensduur van maximaal 12 weken. Werk nog makkelijker door wel 3 apparaten te koppelen en profiteer van de vrijheid om op elk oppervlak te werken met een voor glas geschikte sensor.

HP 325 FHD-webcam: til videovergaderingen naar een hoger niveau

Doe onmiddellijk mee met het gesprek, terwijl u er geweldig uitziet en klinkt. Sluit gewoon deze breedbeeld FHD 1080p all-in-one webcam aan en laat hem de rest doen, zodat u zich kan concentreren op wat belangrijk is. Deze webcam beschikt over een automatische beeld- en lichtcorrectie, de certificering dat hij met Chromebook werkt, en een lenskap voor privacy.