€ 0,-
Winkelwagen

Geweldige aanbiedingen voor krachtige Surface-laptops

Nieuwsbericht bijgewerkt op 5/2/2024 in de categorie Hardware

Grote kortingen op Surface-apparaten

Geniet als gewaardeerde klant van ongelooflijke kortingen op Surface-apparaten – slechts geldig voor een beperkte periode*. Of u nu op zoek bent naar een veelzijdige computer om creatief en efficiënt te kunnen werken of naar een high-performance apparaat met AI- versnelde tools voor een slimmere workflow, bij ons vindt u de perfecte laptop die past bij uw specifieke werkroutines.
*Aanbieding geldig van 1 april tot 30 juni 2024, zolang de voorraad strekt.De Surface Laptop 5 garandeert het perfecte evenwicht tussen prestaties en kracht, zodat u en uw medewerkers hun werk efficiënter kunnen uitvoeren. Geniet van snelle multitasking dankzij de 12e generatie Intel Core i5/i7-processors die zijn gebouwd op het Intel Evo- platform, een helder touchscreen, slank ontwerp en batterijduur die is afgestemd op het echte leven.

Bestel nu


De Surface Pro 9 is een hoogwaardige computer met 2-in-1 flexibiliteit waarmee u naadloos kunt schakelen tussen de laptop-, tablet- en studiomodus. Met optionele snelle 5G- connectiviteit, een lichtgewicht ontwerp en batterijduur voor een hele dag werken, garandeert deze laptop een efficiënte workflow.

Bestel nu