€ 0,-
Winkelwagen

Ontgrendel de toekomst van werken met de Surface Pro 10 en de Surface Laptop 6

Nieuwsbericht bijgewerkt op 4/2/2024 in de categorie Hardware

Welkom in het nieuwe tijdperk van productiviteit en innovatie. Maak kennis met de Surface Pro 10 en de Surface Laptop 6, zorgvuldig ontworpen AI-pc's die een revolutie teweegbrengen op de moderne werkplek. Met naadloze integratie van Microsoft Copilot en de kracht van Windows 11 Pro tilt u uw productiviteit naar nieuwe hoogten.

Ontworpen voor bedrijven:

De ontwerpfilosofie van de Surface Pro 10 en Surface Laptop 6 is zorgvuldig afgestemd op de eisen van hedendaagse bedrijfsomgevingen. Met hun slanke en zakelijke design combineren deze apparaten naadloos stijl met functionaliteit en voldoen ze aan de uiteenlopende behoeften van moderne werkplekken. De ergonomische vormfactoren garanderen comfort tijdens langdurig gebruik, terwijl de duurzame constructie en robuuste componenten betrouwbaarheid uitstralen. Bovendien bevordert hun modulaire en repareerbare ontwerp duurzaamheid en een lange levensduur en sluit het aan bij de milieubewuste praktijken van vooruitstrevende bedrijven.

Ontdek de Surface Pro 10 en de Surface Laptop 6:

cloud icon

End-to-end bescherming, vereenvoudigd
Geniet van standaard krachtige bescherming met de always-on, chip-to-cloud security van Microsoft. Surface-apparaten worden ondersteund door uitzonderlijke out-of-the-box beveiliging en beschermen werknemers en gevoelige gegevens met toonaangevende beveiliging en beheer op afstand.

ai icon

AI-enhanced mogelijkheden
Ontsluit een nieuwe wereld van mogelijkheden met geïntegreerde AI-engines. Van verbeterde camerafuncties tot energie-efficiëntie: ontdek hoe de toekomst van computers eruitziet. Om een naadloze ervaring te garanderen, hebben deze apparaten een speciale Copilot-knop die is getest in Windows 11 en naadloos werkt met Microsoft 365.

battery icon

Blijf verbonden, waar u ook bent
Met een batterijduur tot 19 uur en bliksemsnel opladen blijft u verbonden, waar de dag u ook brengt. Mis nooit meer een moment met levensechte details die zijn vastgelegd met AI-enhanced camera's.

rising statistic icon

Kracht en veelzijdigheid
Navigeer moeiteloos door taken met snelle Intel® Core™ Ultra-processors en tot 64 GB RAM. Ervaar ongeëvenaarde prestaties die zich aan uw behoeften aanpassen.

Ontdek nu de Surface Pro 10 en de Surface Laptop 6.

Opmerking: Copilot in Windows (in preview) is beschikbaar in geselecteerde wereldwijde markten en zal na verloop van tijd worden uitgerold naar andere markten, momenteel niet beschikbaar in België.