€ 0,-
Winkelwagen

Haal het maximale uit uw hybride werkplek met de HP EliteBook laptops

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

De nieuwe HP EliteBook-serie is met zijn uniek design perfect voor uw hybride manier van werken. Deze krachtige laptops zijn speciaal ontwikkeld om zich aan te passen aan verschillende werkomgevingen dankzij de lange accuduur, impressionante prestaties en slanke aluminium behuizing. Bovendien is elke EliteBook uitgerust met de uitgebreide endpoint-bescherming en beveiliging van HP Wolf Security. Deze laptops zijn uw beste partner in ergonomisch hybride werken. Enkele laptops uit de Elite-serie:

HP EliteBook 850 G8 Laptop

Deze laptop is zeer geschikt voor comfortabel thuis werken. De EliteBook 850 G8 laptop is uitgerust met een Full HD scherm van 1920 x 1080 pixels waardoor u geniet van een helder scherm met sterke kleuren. Daarnaast beschikt hij over een totale opslagcapaciteit van 512 GB met een Intel Core I7 processor zodat al uw applicaties de hele dag door optimaal werken, waar u ook bent.

HP EliteBook x360 1040 G8 Laptop

De EliteBook x360 1040 G8 is een dunne maar krachtige laptop die zich aanpast aan uw werkwijze. Met zijn krachtige Intel Core I7 processor en draadloze verbinding blijft u geconnecteerd met uw collega’s en klanten. Deze Elitebook heeft verschillende aansluitingen zoals HDMI, USB-A, USB-C en 2 USB-4 Gen 3x2-poorten waardoor u al uw apparaten makkelijk kan connecteren.

HP Elite Dragonfly Max

De HP Elitebook Dragonfly Max is een extreem lichte laptop die ontworpen is voor mensen die veel onderweg zijn. Geniet van snel en betrouwbaar internet in omgevingen met veel draadloos verkeer met de WI-Fi 6 van Gbit-klasse 8 en 9. Dankzij zijn krachtige Intel Core 7 processor, lange accuwerktijd en high-definition display van 13” is deze laptop uw beste partner op uw hybride werkplaats.

HP EliteBook 855 G8

De HP EliteBook 85 G8 met de Intel Core I7 processor is perfect voor elke werkplaats. Deze prachtig ontworpen laptop voorziet u van een lange accuduur met krachtige prestaties. Met een totale opslagcapaciteit van maar liefst 256 GB, een FULL HD scherm van 1920 x 1080 pixels en verschillende aansluitingen zoals HDMI, USB-C en USB-A poorten kan u vanuit meerdere plekken perfect multitasken.

Kies nu een van de modellen uit de EliteBook-serie en haal het maximale uit uw hybride werkplek.

Sorteren:
Weergave
Sorteren