€ 0,-
Winkelwagen

Microsoft Surface voor het onderwijs

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Microsoft Surface apparaten zijn ideaal voor studenten en docenten. Het zijn krachtige, compacte computers mét touchscreen en u krijgt standaard Windows 10 Pro meegeleverd. Deze combinatie geeft u de beste prestaties en beveiliging. Samen met Microsoft 365 komt zo alles samen in één device.

De ideale oplossing voor docenten

Surface Pro 7+ zal voor docenten net de extra kracht kunnen geven om feilloos les te geven. Surface Pro 7+ is uitgerust met een 12.3” scherm, de laatste generatie Intel-processoren en een accu waarmee u tot wel 15 uur kan werken, is dit hét apparaat voor de veeleisende gebruiker. De devices worden geleverd met de geprezen samenwerking tools zoals OneNote en Teams. Dit zijn de beste leeroplossing voor scholen.

De ideale oplossing voor studenten

De nieuwe Surface Go 3 is met zijn 10,5” formaat, accuduur tot 11 uur en krachtige Intel-processor; de perfecte budgetvriendelijke partner voor studenten die vaak onderweg zijn. In combinatie met de Surface Type Cover, is het een volwaardige laptop. Zonder Type Cover, kan u hem als tablet gebruiken. Met de optionele Surface Pen kan u tekenen en het device gebruiken als invoerapparaat. Teksten kunnen direct gedigitaliseerd worden. Daarnaast zien wij dat Surface Laptop Go is met zijn 12,4” formaat, accuduur tot 13 uur en krachtige Intel-processor; de perfecte budgetvriendelijke laptop voor studenten. Beide devices zijn uitgerust met Microsoft Teams voor Educatie. Met Teams kunnen studenten en docenten direct contact houden, groepen maken en direct huiswerk of scripties inleveren.

Gemak voor IT in educatie – Intune en Autopilot

Centralpoint kan voor alle educatie-klanten Intune inrichten als standaard MDM oplossing. Wij zorgen ervoor dat alle mobiele apparaten van de school op de juiste manier de juiste beveiliging krijgen. Daarbij zorgen wij ook voor een standaard uitrol in Autopilot voor alle Surface devices. Dit zorgt ervoor dat docenten en studenten gemiddeld al vanaf 10 minuten na het opstarten alle nodige applicaties en instellingen via Autopilot en Intune op hun Surface hebben, zonder tussenkomst van de IT-afdeling. Hierdoor kan een IT-afdeling van de school zich meer richten op andere zaken en is de IT-afdeling niet onnodig veel tijd kwijt aan het “pre-imagen” van alle machines.

Vraag een offerte aan voor korting

Centralpoint biedt een educatie-korting van 10% aan op geselecteerde Microsoft Surface modellen. Voor deze korting hebben we een selectie gemaakt van modellen die veelgebruikt zijn bij educatieve doeleinden, zoals de nieuwe Surface Go 3 10.5", Surface Laptop Go 12.4" en de Surface Pro 7+ 12.3" modellen. De 10% korting is niet standaard verwerkt in onze verkoopprijs, en mocht u meer dan 5 apparaten nodig hebben dan krijgt u meer korting van ons. Om uw prijs te ontdekken vraagt u gemakkelijk een offerte bij ons aan. Neem direct contact op met een van onze verkopers of uw vaste contactpersoon binnen Centralpoint. Wij zijn bereikbaar van 09:00u - 17:30u op 016 - 796 200 of mail naar verkoop@centralpoint.be.

Sorteren:
Weergave
Sorteren