€ 0,-
Winkelwagen

iiyama interactieve grootformaat displays: de perfecte oplossing voor educatief en zakelijk gebruik

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

iiyama introduceert de nieuwe 04-serie interactieve grootformaat displays. Deze 4K LCD schermen met geïntegreerde whiteboard software zijn uitermate geschikt binnen de educatie -en bedrijfswereld. De monitoren zijn verkrijgbaar in 65”, 75”, 86” en 98”, en bevatten geavanceerde functies die naadloos aansluiten bij de noden van beide sectoren. Ontdek de specificaties van de iiyama 04-serie nu bij Centralpoint.

iiyama 04-serie in de bedrijfswereld

Deel uw visie met bijvoorbeeld de ProLite TE8604MIS-B2AG; een perfecte oplossing voor educatief en zakelijk gebruik. Dit 86-inch scherm is voorzien van PureTouch IR dat 1mm Touch-nauwkeurigheid levert voor de meest vloeiende en snelle annotatie. De iiWare 9.0 (Android OS) biedt Note, Browser, Cloud Drive en de mogelijkheid om daarnaast relevante apps te downloaden die u nodig heeft voor uw organisatie. Dit ProLite 86” scherm wordt geleverd met meervoudig te gebruiken stylus pennen en uitgebreide whiteboard-software. Gebruikers kunnen gemakkelijk notities maken in bestanden en de online scherminhoud kan direct worden opgeslagen op een USB-apparaat, in het 32GB intern geheugen of op een aangesloten cloud drive.

Welkom in het iiyama klaslokaal

Transformeer uw klaservaring en maak meeslepend, collaboratief en interactief lesgeven mogelijk met iiyama. De 04-serie biedt totale flexibiliteit en continuïteit met het assortiment van 65”, 75”, 86” en 98” formaten, allemaal met dezelfde functies, wat vertrouwen, gebruiksgemak en uniformiteit in alle lokalen garandeert. Voeg de Slot PC toe aan uw 04-serie scherm en ontgrendel het potentieel van de Windows 10 IoT Enterprise-versie. Maak eenvoudig verbinding met elke leerling, leraar, klas of expert van over de hele wereld, zonder geografische grenzen met behulp van Teams, Zoom, Web Ex of elk ander getest platform dat u heeft geïnstalleerd. Bovendien garandeert Infrarood Touch-technologie supersnelle, nauwkeurige, soepele en stabiele interactie met meerdere Touchpunten. Daarnaast absorbeert de anti-glare coating het omgevingslicht en zorgt het voor beeldhelderheid vanuit alle hoeken. En de AG-coating geeft een soepele, vloeiende aanraking die belangrijk zijn voor handschrift -en annotatieoefeningen.

Ontdek de 04 serie monitoren van iiyama nu bij Centralpoint en maak het vergaderen en lesgeven eenvoudiger en aangenamer dan ooit.