€ 0,-
Winkelwagen

Neomounts helpt u ergonomisch werken op kantoor, thuis en onderweg

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Neomounts voorziet alles wat u nodig heeft om ergonomisch te werken aan uw werkplek. Om uw rug-,nek-,en schouderklachten te beperken kan u gebruik maken van een monitorarm, de zit-stawerkplek, laptopsteunen en/of telefoon-en tablethouders. Daarnaast kan u uw meetingroom upgraden met de vloertrolleys of floorstands en de muurbeugels van Neomounts. Ontdek nu de ergonomische producten van Neomounts bij Centralpoint.

Monitorarmen

Neomounts biedt u de optimale mogelijkheden voor uw monitor met het uitgebreide assortiment aan monitorarmen. Zo kan u kiezen uit monitorarmen voor één of twee schermen, curved monitoren of zelfs armen met laptophouder. De bureausteunen zijn makkelijk te installeren via een klem, voet of bladdoorvoer.

Neomounts Monitorarmen

Laptopsteunen

Deze laptopsteunen zorgen ervoor dat uw laptop zich op de perfecte ooghoogte bevindt. Hierdoor hoeft u zich niet voorover te buigen en optimaliseert u uw werkruimte. Voeg hier een extern toetsenbord en muis aan toe, en u beschikt over een ergonomische werkplek.

Neomounts laptopsteunen

Telefoon- en tablethouders

Een telefoonhouder van Neomounts zorgt ervoor dat al uw telefoongesprekken of videocalls gezond en efficiënt verlopen. Met een telefoonhouder kan u uw smartphone of tablet perfect positioneren in de juiste kijkhoek en op een eenvoudige en snelle manier gebruiken.

Zit-stawerkplekken

Met een zit-stawerkplek van Neomounts kiest u uw ideale werkhouding. Deze verstelbare werkplek heeft een geveerd liftmechanisme en is voorzien van een ruime werkruimte. Dankzij het platte en lichte design kan u hem gemakkelijk verplaatsen indien nodig. Met een zit-stawerkplek van Neomounts transformeert u eenvoudig uw standaard bureau in een gezonde en ergonomische werkplek.

Muurbeugels

Met een muurbeugel van Neomounts bevestigt u eenvoudig en snel een scherm aan uw wand. De muurbeugels zijn voorzien van kabelmanagement, zodat eventuele losse kabels aan de achterkant vastgezet kunnen worden. Daarbovenop kan u met de kantel- (14°) en zwenktechnologie (40°) de perfecte kijkhoek creëren en geniet u van een moderne, ergonomische meeting room.

Vloertrolleys en floorstands

Met een vloertrolley of floorstand van Neomounts kan u genieten van de optimale mogelijkheden van uw scherm. Met floorstand kan u eenvoudig de hoogte instellen van uw scherm waardoor u de ideale kijkhoek creëert. De vloertrolley zorgt er bovendien voor dat het scherm verplaatst kan worden naar uw wens in de meeting room. Profiteer nu van deze vloersteunen en moderniseer uw meeting room.