€ 0,-
Winkelwagen

Intel vPro® Platform: Ontworpen voor bedrijven

Nieuwsbericht bijgewerkt op 3/14/2022 in de categorie Hardware

Altijd en overal productief werken is de standaard geworden in het veranderende, hybride landschap. Deze verbondenheid verhoogt enerzijds de productiviteit van werknemers, anderzijds is het voor de IT-afdeling een uitdaging om de veiligheid van de data te waarborgen. Dit is waar het Intel vPro® platform een belangrijke rol kan spelen. Dit platform is ontworpen om tijd en kosten te besparen dankzij geïntegreerde prestaties, beveiliging en beheerfuncties. Het is tijd om uw productiviteit te verhogen, bedrijfseigendommen te beveiligen en uw pc’s overal en altijd te beheren. Ontdek het aanbod devices met vPro® nu bij Dustin.

Laptops die gebaseerd zijn op het Intel vPro® platform zijn speciaal ontworpen voor het bedrijfsleven en uitermate geschikt voor werken op afstand. Als het op zakelijke laptops aankomt is er geen one size fits all. Standaard laptops, 2-in-1 laptops, mobiele workstations en Chromebooks hebben elk hun eigen kenmerken en sterke punten die aansluiten bij de behoefte van uw werknemers. Laptops uitgerust met het Intel® EvoTM vPro®-platform worden gedreven door de 11e generatie Intel processors en zijn mogelijk gemaakt door het innovatieprogramma Project Athena. Ontdek het aanbod vPro laptops en kies de laptop die het beste past bij de noden van uw bedrijf.

Wilt u meer informatie over het Intel vPro platform? Neem dan contact op met onze specialisten via e-mail of bel 016 / 796 200.

Youtube

Intel vPro Platform: How IT Heroes Ge...

Toegevoegd: 11 januari 2021 om 20:29:49
Van: Intel Business
Bekeken: 131263