€ 0,-
Winkelwagen

Optimaliseer uw werk met de all-in-one monitoren van Philips

Nieuwsbericht bijgewerkt op 2/27/2023 in de categorie Hardware

Boost uw werkomgeving met de all-in-one monitoren van Philips. Deze monitoren met geïntegreerde webcam en USB-C docking zorgen ervoor dat uw werknemers ook thuis in contact blijven op een veilige en productieve manier. Ontdek de collectie Philips monitoren voor thuisgebruik en bestel nu bij Dustin.

Video Conferencing Monitoren

Philips-monitoren bieden alles-in-één-oplossingen met geïntegreerde camera voor videovergaderen. Vandaag de dag hebben we meer dan ooit de behoefte om op afstand te communiceren. Daarom bieden de monitoren van Philips een breed scala aan producten met pop-up webcam, dit om videovergaderingen mogelijk te maken zonder dat u externe hardware hoeft aan te schaffen. Aangezien het privé houden van gegevens ook een belangrijk aandachtspunt is geworden, zorgen Philips-monitoren er ook voor dat uw gegevens volledig worden beschermd tegen lekken, overdracht en hacking.

★ Uitgelicht: Philips B-Line LCD Monitor met Windows Hello-webcam


Philips B-line LCD

Kristalhelder beeld om meer gedaan te krijgen

Deze monitor met veilige pop-up webcam en Windows Hello biedt gepersonaliseerde, sterkere beveiliging. De monitor heeft allerlei functies die productiviteit en duurzaamheid stimuleren. Verder gaan TÜV-gecertificeerde oogcomfortfuncties vermoeide ogen tegen.

USB-C Monitoren met Docking

Een enkele USB-C aansluiting kan de gebruikerservaring en de manier waarop u werkt, aanzienlijk veranderen. Geen opladers meer, geen stroom of signaalkabels, de alles-in-een-oplossing levert tot 90W aan uw laptop of slimme toestellen en zorgt voor een ordelijke en productieve digitale werkomgeving.

De Philips-displays met USB-C-docking bieden u de volgende mogelijkheden:

 • Uitbreiden van de autonomie van uw laptop, zonder additionele externe voeding
 • Aansluiten van alle toestellen die u nodig heeft, direct op de monitor dankzij USB-C docking
 • Gemakkelijk koppelen van een DP-netwerk aan uw laptop
 • Opladen van uw laptop en smartphone en snelle overdracht van gegevens
 • Bespaar ruimte en budget met één enkele oplossing die vele functies biedt

 • ★ Uitgelicht: Philips B-Line LCD 27" Monitor met USB-C


  Philips B-line LCD

  Vereenvoudig uw aansluitingen

  De Philips B-line monitor met USB-C-docking vervangt de kabelwirwar. Bekijk het Full HD-beeld en laad uw laptop opnieuw op met één USB-C-kabel. De SmartErgo Base-, flikkervrije- en LowBlue-modus zorgen voor rust in uw ogen terwijl u werkt.

  Ontdek het volledige aanbod Philips monitoren hieronder. Wilt u meer weten over de monitoren van Philips? Neem dan contact op met onze specialisten.