€ 0,-
Winkelwagen

Kraakhelder geluid en haarscherp beeld met de Poly Studio Room kits

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Met de Poly Studio kits maakt u van uw vergaderruimte een volledig geïntegreerde Microsoft Teams Room vergaderruimte waarbij iedereen constant goed in beeld en goed verstaanbaar is waardoor hybride vergaderen voelt alsof iedereen aan dezelfde tafel zit te spreken.

Makkelijk in aansluiting, gebruik en voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van camera- en geluidsimplementatie, de Studio Room kits van Poly zorgen ervoor dat hybride vergaderen aanvoelt al een vergadering waarbij iedereen zich in dezelfde ruimte bevind. Doordat Poly Studio conferentiesystemen krachtige camera’s combineren met high-end beam-forming microfoons, en voorzien zijn van gemakkelijke installatie techniek is dit een snelle en kwalitatieve zakelijke oplossing voor elke vergaderruimte.

DirectorAI en NoiseBlockAI voor de beste kwaliteit

De Poly Studio kits zijn uitgerust met Poly’s eigen DirectorAI en NoiseBlockAI technologie, met daarnaast nog Acoustic Fence. Hierdoor zijn zowel de camera als de ingebouwde microfoons in staat om elke spreker haarscherp en kraakhelder in beeld te krijgen waardoor je zeker weet dat iedereen de onverdeelde aandacht krijgt tijdens een vergadering. Bovendien wordt al het omgevingsgeluid direct weg gefilterd waardoor vergaderingen onverstoord blijven. De videobars zijn makkelijk op elke locatie te plaatsen, en zijn aan te sluiten op elke bestaande infrastructuur, pc of monitor.