€ 0,-
Winkelwagen

Galaxy Tab Active4 Pro maakt werken overal mogelijk

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Samsung lanceert de tablet voor wie op externe locaties werkt of een actief leven leidt, en tegelijk overal verbonden wil blijven. De Galaxy Tab Active4 Pro biedt een lichtgewicht tablet, met krachtige hardware en military-grade onverwoestbaarheid direct naar uw handen.

De Samsung Galaxy Tab Active4 Pro tablet combineert veelzijdigheid, een licht gewicht, kracht en extreme robuustheid om uw bedrijf overal te ondersteunen. Dit is de tablet voor gebruik op lastige, externe locaties zoals bouwplaatsen, in magazijnen en op locaties waar blootstelling aan vocht een realistisch risico is. De Galaxy Tab Active4 Pro is gemakkelijk te vervoeren, door het dunne en lichtgewicht design. Hierdoor ligt deze tablet gemakkelijk in de hand terwijl u ongestoord uw werk kunt doen.

De Tab Active4 Pro heeft een interne update gehad. De tablet heeft nu tot 1TB geheugen en een octa-core processor waardoor u gemakkelijk zware bestanden en programma’s kan openen en draaien, wat deze tablet zeer geschikt maakt voor data- en orderverwerking op locaties waar computers risico’s op beschadiging lopen. De zware batterij met snellaadoptie houdt u een hele dag verbonden, maar indien nodig kan de Active4 Pro ook worden gebruikt zonder batterij terwijl het apparaat direct op de stroom is aangesloten. Dit maakt de Active4 Pro een zeer veelzijdige robuuste tablet.

Robuustheid met militaire standaarden

De robuustheid van de Tab Active4 Pro zit in het hele apparaat verweven. Het 10.1” Corning Gorilla Glass 5 scherm weerstaat stoten, is krasbestendig en valt samen met de vereisten van de MIL-STD-810H en IP68 standaard. Deze certificeringen garanderen het volgende:

  • Apparaten met de MIL-STD-810 standaard raken niet beschadigd bij een val tot 1,5 meter hoog.
  • Apparaten werken naar behoren en zullen niet uitvallen bij temperaturen van -40 tot 70 graden °C. Daarbij zijn de apparaten ook getest op bediening met kleding die wordt gedragen bij deze temperaturen.
  • Apparaten werken tot op 15 kilometer hoogte en tot op 11.6 kPa. MIL-STD-810G en H gecertificeerde tablets zijn daardoor geschikt voor gebruik in de bergen.
  • Apparaten kunnen worden blootgesteld aan trillingen tot 4000Hz en tot 60.000 N aan druk. Ook zijn ze bestand tegen statische elektriciteit.
  • Gecertificeerde MIL-STD-810 apparaten zijn volledig bestand tegen zout en zoutvorming.
  • IP68: De IP68 certificering betekent dat de tablet volledig stof- en zanddicht is en bestand tegen alle kleine deeltjes die binnen kunnen dringen. Daarnaast zijn deze tablets bestand tegen hoge druk waterstralen en kunnen ze voor langere tijd tot 1 meter diepte in het water blijven liggen zonder schade op te lopen.