€ 0,-
Winkelwagen

MacBook Air 13". Strak. Sterk. Nu met M3.

Nieuwsbericht bijgewerkt op 3/6/2024 in de categorie Hardware

Zelfs de meest veeleisende workflows gaan soepel dankzij de superhandige, razendsnelle MacBook Air met M3-chip. Hij is makkelijk te beheren en je teams kunnen veilig de apps gebruiken die ze voor hun dagelijkse werk nodig hebben. Zo gaat de productiviteit omhoog en krijgt iedereen sneller meer gedaan.

Belangrijkste features van de MacBook Air met M3-chip.


STRAK. STERK. NU MET M3 — Alles voor werk en vrije tijd gaat soepel dankzij de superhandige, razendsnelle MacBook Air met M3 chip.

DRAAGBAAR DESIGN — Licht en maar iets meer dan een centimeter hoog, dus meenemen is altijd makkelijk.

KRIJG SNELLER MEER GEDAAN – Met een krachtige 8 core CPU en tot 10 core GPU zorgt de Apple M3-chip dat alles op wieltjes loopt.

TOT 18 UUR BATTERIJDUUR (1) — Batterij voor een hele dag, dus laat de oplader gerust thuis.

EEN SCHITTEREND DISPLAY — Het Liquid Retina-display (2) ondersteunt 1 miljard kleuren.

STEEL DE SHOW — Je ziet en hoort alles beter met een 1080p FaceTime HD-camera, drie microfoons en vier speakers met ruimtelijke audio.

APPS VLIEGEN DANKZIJ APPLE SILICON — Al je favorieten, zoals Microsoft 365 en Adobe Creative Cloud, draaien razendsnel op macOS. (3)

DE BESTE CONNECTIES — MacBook Air is voorzien van twee Thunderbolt-poorten, een mini jack-aansluiting, wifi 6E,(4) Bluetooth 5.3 en een MagSafe-oplaadpoort. En je kunt tot twee externe displays aansluiten wanneer de laptop is dichtgeklapt.

Juridische informatie

Er zijn verschillende maatwerkopties om uit te kiezen.

  1. Batterijduur is afhankelijk van configuratie en gebruik. Ga naar apple.com/benl/batteries voor meer informatie.
  2. Het display van de 15 inch MacBook Air heeft ronde hoeken aan de bovenkant. Als rechthoek meet het scherm 38,91 cm diagonaal (het daadwerkelijke display is kleiner). Het display van de 13 inch MacBook Air heeft ronde hoeken aan de bovenkant. Als rechthoek meet het scherm 34,46 cm diagonaal (het daadwerkelijke display is kleiner).
  3. Apps zijn verkrijgbaar in de App Store.
  4. Wifi 6E beschikbaar in landen en regio’s waar dit wordt ondersteund.
  5. iCloud en internetverbinding vereist.