€ 0,-
Winkelwagen

Onderwijsgerichte oplossingen voor leerlingen, docenten en scholen.

Nieuwsbericht bijgewerkt op 3/20/2024 in de categorie Hardware

Bij Dustin begrijpen we dat leren niet hetzelfde werkt voor iedereen. De oplossingen van Logitech zijn ontworpen om zich aan te passen aan alle manieren van leren, inclusief elke maat, vorm en stijl. Het resultaat? Onderwijs dat toegankelijker, betekenisvoller en impactvoller is.

Voor leerlingen

Logitech-oplossingen bieden leerlingen de educatieve tools die ze nodig hebben voor meer focus, uithoudingsvermogen en creativiteit. Met de juiste oplossingen kunnen leerlingen effectiever leren en samenwerken, en superieure onderwijsresultaten mogelijk maken.

Uitgelicht:

Verschillende taken vragen om verschillende niveaus en typen van bediening. Van scrollen door lange webpagina's tot gegevens bewerken in educatieve apps: leerkrachten en leerlingen moeten taken op allerlei manieren uitvoeren.

Logitech Signature MK650 - AZERTY toetsenbord/muis combo

Naar het product

Voor leerkrachten

Logitech-oplossingen ondersteunen docenten bij het zoeken naar contact met leerlingen en het stimuleren van betrokkenheid. We proberen de mogelijkheden van lesgeven en benaderingen die resoneren met leerlingen uit te breiden.

Uitgelicht:

Dankzij het onmiskenbare ontwerp van de R500 met de drie knoppen kunt u eenvoudig en probleemloos door uw dia's navigeren zonder naar beneden te kijken voor de bediening.

Logitech R500 - Wireless presenter

Naar het product

Voor scholen

Logitech begrijpt scholen. Daarom maken we dingen eenvoudig: onze oplossingen zijn flexibel genoeg om voor verschillende ruimtes, platforms en de meest gebruikte apparaten op scholen te werken. Snelle, intuïtieve plug-and-play maakt compatibiliteit eenvoudig.

Uitgelicht:

Laat leerlingen en leerkrachten het klaslokaal in de verste uithoeken van de wereld ervaren of naar een deskundige luisteren in een andere tijdzone. Virtuele excursies en lessen voegen nieuwe dimensies en afwisseling aan de leerervaring toe. Met een vergadercamera voor de ruimte kan de hele klas samen op avontuur gaan.

Logitech Rally Bar Mini - Video conferentie systeem

Naar het product

Oplossingen voor uw platform.
Logitech biedt oplossingen voor klaslokalen met Chromebook, Apple en Windows die de ervaring van leerlingen en docenten verbeteren. Krijg samen met onze Dustin-experten inzicht in uw behoeften en boek een vrijblijvende afspraak door te bellen 016 - 796 200 of een e-mail te sturen naar education@dustin.be.

Vraag vrijblijvend advies