€ 0,-
Winkelwagen

Meer vrijheid met de Poly Voyager Free 60 UC-serie

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Maak van uw werkplek een ruimte waarin vergaderingen haarscherp doorkomen, en waar u tussen meetings door moeiteloos van muziek kan genieten. De Voyager Free 60 UC Series maakt elke geluidservaring nog fijner zonder de beweegruimte te beperken.

De Poly Voyager Free 60 UC Series zorgt ervoor dat u alle beweegruimte heeft tijdens de werkdag. Of u nu zit te vergaderen, online trainingen volgt of u meer wilt concentreren en daarvoor muziek opzet, de Poly Voyager Free 60 UC en Free 60+ UC geven u de kwaliteit en rust die u wilt.

De Voyager Free 60 UC-serie bestaat uit de vernieuwede 60 UC en de 60+ UC. De volledig draadloze earbuds zijn voorzien van geüpgradede active noise cancelling technologie die ervoor zorgt dat u een ongestoorde werkdag heeft. En het comfortabele design zorgt ervoor dat u ze gemakkelijk de hele dag kan dragen. De Free 60 serie kan aan meerdere apparaten tegelijk worden gekoppeld waardoor u wisselt tussen telefoon, tablet of computer zonder dat uw gesprek wordt onderbroken.

Overal goed verstaanbaar en makkelijk wisselen tussen apparaten

De Voyager Free 60 en 60+ UC earbuds zijn voorzien van drie microfoons die anticiperen op het omgevingsgeluid. Zo bent u altijd helder en duidelijk te verstaan, zonder dat de andere kant mogelijk achtergrondlawaai te horen krijgt. En de Voyager Free 60+ UC charge case staat u toe om via het touchscreen makkelijk op afstand uw earbuds te bedienen en te voorzien van geluidsprofielen die perfect bij uw dag en omgeving passen. Hierdoor heeft u meer focustijd waardoor er op het einde van uw werkdag meer vrije tijd voor u overblijft.

Youtube

Poly ANC Technology for Poly Voyager ...

Toegevoegd: 7 maart 2023 om 18:48:59
Van: Poly
Bekeken: 998

Voyager Free 60 Series – WindSmart Te...

Toegevoegd: 10 maart 2023 om 01:26:46
Van: Poly
Bekeken: 1161