€ 0,-
Winkelwagen

Microsoft Surface Duo: het nieuwe toestel voor optimale mobiele productiviteit

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

De nieuwe Microsoft Surface Duo is een hybride toestel speciaal ontworpen voor mobiele productiviteit. De telefoon beschikt over twee schermen die door een 360°-scharnier met elkaar zijn verbonden. Het device combineert het beste van Microsoft 365 en de wereld van Android™-apps voor een optimale productiviteit onderweg en is zowel bruikbaar als telefoon en als tablet. Bestel de nieuwe Surface Duo nu bij Dustin.

Neem hem overal mee naartoe

Het revolutionaire ontwerp zorgt ervoor dat u het overal mee naartoe neemt in uw broekzak. Toegevouwen is het toestel minder dan 1 cm dik en weegt het maar 250 gram. Wanneer u de Surface Duo opent, is het 4,8 mm dun en onthullen er zich twee 5,6 inch PixelSense™ Fusion-beeldschermen die samen een 8,1 inch scherm vormen voorzien van hoge resolutie Corning® Gorilla® Glass. Ook beschikt de Surface Duo over een 11MP camera en kan u video's in 4K opnemen met gyro-gebaseerde digitale videostabilisatie.

Gebruik verschillende apps tegelijkertijd

Dankzij het dubbele scherm en de gebruiksvriendelijkheid, kan u verschillende apps tegelijkertijd combineren en sleept u afbeeldingen of bestanden makkelijk van de ene app naar de andere. De Surface Duo beschikt ook over een krachtige batterij zodat u de hele dag door kan blijven werken. De Surface Duo is beschikbaar met 128GB en 256GB interne opslag en 6GB geheugen. Met de 'Jouw telefoon'-app koppelt u de Surface Duo en uw Windows 10-pc eenvoudig aan elkaar. Zo kan u van op uw pc rechtstreeks werken aan de bestanden op uw telefoon.