€ 0,-
Winkelwagen

Ontdek nu de nieuwe Microsoft Surface Laptop 4

Nieuwsbericht bijgewerkt op 5/5/2022 in de categorie Hardware

Microsoft heeft zijn nieuwe flagship laptop voorgesteld: de Microsoft Surface Laptop 4. Het toestel is gemaakt om een hele dag mee te gaan met een batterijduur van maar liefst 19 uur. Het dunne en lichte toestel is makkelijk in gebruik met een touchscreen scherm en kan geopend worden met een vinger dankzij de innovatieve scharnieren. Bestel de nieuwe Microsoft Surface Laptop 4 nu bij Dustin.

Werk even makkelijk thuis als op kantoor

Met de Microsoft Surface Laptop 4 werkt u perfect van thuis uit. De microfoon focust op uw stem en filtert het achtergrondgeluid weg zodat u altijd goed verstaanbaar bent. De 720 pixel HD camera past zich aan aan de lichtinval waardoor u altijd goed zichtbaar bent. De computer beschikt over thermische koeling en zorgt ervoor dat dat u geruisloos en zonder performantieverlies kan verder werken. Ook beschikt de laptop over alle aansluitingen, waaronder een USB-C en USB-A ingang, zodat u makkelijk uw toestel kan aansluiten op een dockingstation.

Versies voor iedereen

De Microsoft Surface Laptop 4 is beschikbaar in 13,5 inch en 15 inch, beide in een platina en matzwarte afwerking. Daarnaast kan u ook kiezen uit twee processoren: de Quad Core 11de generatie Intel Core™ processor en de op maat gemaakte AMD Ryzen™ Microsoft Surface processor. Met de Intel processor kan u sneller foto’s en video’s bewerken, terwijl de AMD processor zorgt voor een perfecte balans tussen draagbaarheid, snelheid en prestatie.

Ook nieuw: Headphones 2+

Naast de Surface Laptop 4, bracht Microsoft ook de nieuwe Headphones 2+ uit. Deze hebben 13 niveaus van actieve geluidsonderdrukking en zijn makkelijk te bedienen via de touchknoppen op de oren. Met de hoofdtelefoon dicteert u makkelijk in Microsoft Word, Outlook en PowerPoint en vertaalt u live deze tekst naar meer dan 60 talen in PowerPoint.

Youtube

Introducing Microsoft Surface Laptop ...

Toegevoegd: 15 april 2021 12:00:04
Van: Microsoft Surface
Bekeken: 1847417

Sorteren:
Weergave
Sorteren