€ 0,-
Winkelwagen

Nieuwe generatie kracht met HP Dragonfly G4

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Met de HP Dragonfly G4 heeft u een hele nieuwe generatie krachtige hardware tot uw beschikking, in een compacte en zeer lichtgewicht formaat. De Dragonfly G4 is dan ook ontworpen voor hybride werken zonder dat u het risico loopt op onderbrekingen in uw werkdag.

Met de 4de generatie HP Dragonfly heeft u een laptop die gemaakt is om op elke locatie de beste werkervaring te geven. Krachtige Intel® Core™-processoren van de laatste generatie, gecombineerd met een krachtig DDR5-werkgeheugen zorgen ervoor dat uw nieuwe laptop de interne draagkracht heeft om meerdere zware programma’s naast dataverwerking en andere taken te draaien. Hierdoor weet u zeker dat u met de Dragonfly alle werkzaamheden op een dag gedaan krijgt. En om te zorgen dat dit op elke locatie kan gebeuren is de Dragonfly G4 voorzien van de MIL-STD 810H standaard, wat betekent dat deze lichtgewicht laptop aan dezelfde stevigheidseisen voldoet als zogenaamde rugged laptops. Naast de hardware zijn uw bestanden bovendien beveilig met HP Wolf Security for Business, waarmee uw data is beveilig tegen digitale bedreigingen en inbraken.

De HP Dragonfly is voorzien van een batterij die makkelijk de hele dag meegaat, maar om te zorgen dat u echt gegarandeerd bent van uw laptop is het apparaat ook voorzien van HP Fast Charge die de accu binnen 30 minuten tijd tot 50% oplaadt. Zo weet u zeker dat u overal waar nodig is bereikbaar blijft.