€ 0,-
Winkelwagen

De kracht van de merken van Dustin, voor uw complete werkdag

Nieuwsbericht bijgewerkt op 6/30/2023 in de categorie Hardware

In de Dustin-webshop vindt u een zeer uitgebreid assortiment van diverse, bekende merken. Ter aanvulling hierop voeren wij vanaf 2022 ook een aantal eigen merken, namelijk: Voxicon, Cirafon, Prokord, Acutek en Tranzip. Het doel van deze merken is om kwalitatief hoogwaardige producten tegen een aantrekkelijke prijs te bieden. Ontdek het ruime aanbod van deze merken nu bij Dustin.

De eigen merken bieden u een zeer ruime keuze uit diverse oplossingen; of u nu uw (thuis)werkplek compleet wilt maken, wilt profiteren van betrouwbare connectiviteit of uw apparatuur optimaal wilt beschermen. Bekijk hieronder waar het aanbod van Voxicon, Cirafon, Prokord, Acutek en Tranzip uit bestaat.

Voxicon

Voxicon biedt multimedia- en gebruikersinterface producten. Denk hierbij aan luidsprekers, koptelefoons, webcams, muizen en monitoren. Bij Voxicon staat de gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit voorop, zodat u als professional uw werkzaamheden optimaal kunt uitvoeren. Bekijk het complete Voxicon assortiment.

Cirafon

Cirafon levert uiteenlopende accessoires rondom mobiliteit, zoals accessoires voor uw mobiele telefoon en notebook. Denk hierbij aan screenprotectors en opladers voor uw smartphone of stijlvolle laptoptassen voor notebooks. Doordat uw apparaten goed beschermd blijven, kunt u uw spullen altijd met een gerust hart vervoeren. Bekijk het complete Cirafon assortiment.

Prokord

Prokord staat voor betrouwbare connectiviteit en kantoorwerkplekken met een uitstekende prijs-kwaliteitgarantie. Denk aan netwerkkabels, videokabels en adapter in diverse vormen en maten. Naast het uitgebreide aanbod aan kabels voor een effectieve werkdag, biedt Prokord ook adapters, docking stations en wandbevestigingen. De nadruk bij Prokord ligt op kwaliteit en duurzaamheid, zodat u ervan verzekerd bent dat u een goed product in handen heeft. Bekijk het complete Prokord assortiment.

Acutek

Acutek biedt gestripte producten aan met eenvoudige componenten en functies. Door het design kunnen we een lagere prijs hanteren dan onze concurrenten. Daarnaast hebben we de verpakking van de producten geoptimaliseerd om de afdruk zo gering mogelijk te houden, zowel qua grootte als druk. Bekijk het complete Acutek assortiment.

Tranzip

Tranzip biedt handige, eenvoudige en betaalbare USB-sticks met een stijlvol ontwerp. Tranzip is gemaakt van geborsteld staal voor een betere gebruikerservaring en is uitgerust met functies zoals drag-and-drop voor een snelle en probleemloze overdracht van bestanden. Bekijk het complete Tranzip assortiment.

De producten van Voxicon, Cirafon, Prokord en Acutek zijn zorgvuldig getest en geselecteerd, zodat u verzekerd bent van producten van hoge kwaliteit. Daarnaast staat de productontwikkeling binnen deze eigen merken hoog in het vaandel. Om die reden worden regelmatig productielanden bezocht om nieuwe en innovatieve producten te vinden en toe te voegen aan het assortiment. Zo vind je altijd een oplossing die bij uw manier van werken past.