€ 0,-
Winkelwagen

Ondersteun uw nieuwe manieren van werken met Surface en Intel

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Meer dan 70% van de werknemers wil dat thuiswerken permanent de norm blijft. En tegelijk wil 67% van de werknemers meer persoonlijke interactie met collega’s. Om te voldoen aan de wensen van uw werknemers is het nodig om thuis- en op kantoor werken te combineren. Microsoft en Intel helpen u om dit mogelijk te maken voor uw bedrijf.

In het e-book van Microsoft en Intel kunt u lezen hoe u met Microsoft Surface en Intel uw teams beter ondersteund en versterkt in het doen van het beste werk, ongeacht waar uw werknemers en collega’s zitten. Begin dus nu moet het onderzoeken hoe flexibel werken mogelijk wordt met de juiste apparaten, en ontvang praktische ondersteuning op de volgende punten:.

  • Het genereren van betere ervaringen voor werknemers
  • Teams met elkaar verbinden ongeacht waar de leden zitten
  • Het mogelijk maken van directe en veelzijdige productiviteit
  • Het implementeren, beheren en beveiligen van apparaten
Meer weten over de mogelijkheden? Klik hier

Het nieuwe werken is flexibel

Bied uw werknemers de vrijheid om flexibel te werken, waar ze ook zijn. Dustin biedt een breed portfolio aan veelzijdige apparaten die betere ervaringen bieden voor flexibel werk. Zo geven de Surface apparaten met Intel® een extra dimensie aan uw manier van werken. Deze apparaten hebben verschillende handige opties zoals digitaal inkten met een Surface Slim Pen 2 om schetsen en aantekeningen te maken. Daarnaast zorgen geavanceerde samenwerkingsfuncties ervoor dat u altijd en overal verbonden bent. Verhoog de tevredenheid van uw werknemers en geef hen de kans hun beste werk te doen, waar ze ook zijn.