€ 0,-
Winkelwagen

Werk overal met de Zebra ET40 of ET45

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Werk zonder enige zorgen snel en efficiënt in het magazijn of op locatie met de stevige rugged enterprise tablets van Zebra. De ET40 en ET45 zijn voorzien van krachtige SnapDragon processoren en allemaal water-, stof- en valbestendig. Bekijk deze krachtige tablets nu bij Dustin.

Zorg ervoor dat jij altijd kan werken zonder een laptop mee te moeten nemen met de tablets van Zebra. De stevige, en zakelijke ET40 en ET45 maken uw werk op locatie makkelijker. Deze draagbare en krachtige tablets zijn gemakkelijk mee te nemen terwijl ze wel de rekenkracht van een laptop hebben. Daarnaast zijn ze als rugged apparaten goed bestand tegen externe factoren zoals water, stof en vallen en stoten. Op deze manier zijn ze ontworpen om jaren mee te gaan en met uw bedrijf mee te groeien.

De ET40 is door de Wi-Fi 6 technologie en GPS-mogelijkheden ideaal voor werkzaamheden op externe locaties. De tablet is voorzien van een ingebouwde scanner die gebruikt kan worden voor het scannen van documenten en barcodes, waardoor dit apparaat gebruikt kan worden voor snelle orderverwerking, inventarisatie en andere organisatorische werkzaamheden. En door de valbestendigheid van het apparaat en het extra stevige Gorilla Glass scherm hoeft u niet bang te zijn dat uw tablet tijdens het werken beschadigd of vol raakt.

Zonder zorgen werken op locatie

De Zebra enterprise tablets zijn zeer geschikt voor werkzaamheden in magazijnen en werken in het veld. De rugged ET45 is voorzien van IP65 met MIL-STD-810 certificering. Dit betekent dat deze tablets volledig water-, stof- en zanddicht is en bestand tegen alle kleine deeltjes die het apparaat kunnen binnendringen en beschadigen. Daarnaast zijn zowel de ET40 als de ET45 bestand tegen hoge druk waterstralen en kunnen ze een val tot 1,5 meter hoog weerstaan. Deze tablets zijn ook voorzien van de nieuwste beveiligingsalgoritmes en encryptie-sleutels waardoor uw data overal veilig is, ook als u contact maakt met een lokaal Wi-Fi netwerk.

Sorteren:
Weergave
Sorteren