€ 0,-
Winkelwagen

Werk overal met de Zebra ET40 of ET45

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Werk zonder enige zorgen snel en efficiënt in het magazijn of op locatie met de stevige rugged enterprise tablets van Zebra. De ET40 en ET45 zijn voorzien van krachtige SnapDragon processoren en allemaal water-, stof- en valbestendig. Bekijk deze krachtige tablets nu bij Dustin.

Zorg ervoor dat u altijd kan werken zonder een laptop mee te moeten nemen met de tablets van Zebra. De stevige, en zakelijke ET40 en ET45 maken uw werk op locatie makkelijker. Deze draagbare en krachtige tablets zijn gemakkelijk mee te nemen terwijl ze wel de rekenkracht van een laptop hebben. Daarnaast zijn ze als rugged apparaten goed bestand tegen externe factoren zoals water, stof en vallen en stoten. Op deze manier zijn ze ontworpen om jaren mee te gaan en met uw bedrijf mee te groeien.

De ET40 is door de Wi-Fi 6 technologie en GPS-mogelijkheden ideaal voor werkzaamheden op externe locaties. De tablet is voorzien van een ingebouwde scanner die gebruikt kan worden voor het scannen van documenten en barcodes, waardoor dit apparaat gebruikt kan worden voor snelle orderverwerking, inventarisatie en andere organisatorische werkzaamheden. En door de valbestendigheid van het apparaat en het extra stevige Gorilla Glass scherm hoeft u niet bang te zijn dat uw tablet tijdens het werken beschadigd of vol raakt.

Specificaties

Zebra ET40 Zebra ET45
Size 8” & 10” 8” & 10”
Processor Qualcomm® Snapdragon™ SM 6375
Octa-cora
Qualcomm® Snapdragon™ SM 6375
Octa-cora
Geheugen 4GB
8GB premium
4GB
8GB premium
Opslag 64GB
nanoSIM optional
64GB
nanoSIM optional
Accu 6100 mAh (7600 mAh for 10” model)
Hot swappable second battery optional
6100 mAh (7600 mAh for 10” model)
Hot swappable second battery optional
Camera 13 MP auto-focus
5 MP front camera
LED flash
13 MP auto-focus
5 MP front camera
LED flash
Cellular internet possible
GPS

Zonder zorgen werken op locatie

De Zebra enterprise tablets zijn zeer geschikt voor werkzaamheden in magazijnen en werken in het veld. De rugged ET45 is voorzien van IP65 met MIL-STD-810 certificering. Dit betekent dat deze tablets volledig water-, stof- en zanddicht is en bestand tegen alle kleine deeltjes die het apparaat kunnen binnendringen en beschadigen. Daarnaast zijn zowel de ET40 als de ET45 bestand tegen hoge druk waterstralen en kunnen ze een val tot 1,5 meter hoog weerstaan. Deze tablets zijn ook voorzien van de nieuwste beveiligingsalgoritmes en encryptie-sleutels waardoor uw data overal veilig is, ook als u contact maakt met een lokaal Wi-Fi netwerk.

Meer weten over de mogelijkheden van Zebra? Neem contact met ons op
Bent u nog aan het twijfelen over de mogelijkheden van Zebra voor uw magazijn, kantoor of frontdesk? Wilt u liever een extra overleg? Samen met u focussen we op uw toekomstvisie. In ons brede aanbod gaan we op zoek naar de server die helemaal aansluit bij uw wensen en behoeften. Maatwerk, gericht advies of een vrijblijvende offerte? We staan altijd voor u klaar. Neem direct contact met ons op door te bellen naar 016 - 796 200 of

Mail ons direct

Youtube

ET40/ET45 Rugged Enterprise Tablets P...

Toegevoegd: 15 juli 2022 om 12:24:00
Van: Zebra Technologies
Bekeken: 2097