€ 0,-
Winkelwagen

Ontdek de iiyama ProLite monitoren

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Ontdek de nieuwe iiyama ProLite monitoren. De ProLite XUB2493QSU-B1 is een 24" WQHD-monitor met IPS-paneel en in hoogte verstelbare voet en de ProLite E2791HSU-B1 is een solide 27” Full HD monitor. Daarnaast heeft de ProLite 28" XUB2893UHSU-B1 een 4K resolutie en de ProLite XUB3493WQSU-B1 een 34” IPS ultra breedscherm met in hoogte verstelbare voet. Bestel deze monitoren nu bij Dustin.

De ProLite XUB2493QSU met stijlvol edge-to-edge design is perfect voor elk bureau, thuis en op kantoor. De IPS-paneeltechnologie biedt nauwkeurige en consistente kleurweergave met brede kijkhoeken. Deze 24” monitor is bovendien uitgerust met WQHD-resolutie en heeft een in hoogte verstelbare en roteerbare voet voor een ergonomische houding. De 27” iiyama ProLite E2791HSU vermindert de kans op vermoeide ogen dankzij het grote scherm met flikker free- en Blue Light Reducer-functies.

De iiyama ProLite XUB2893UHSU-B1 is een strak vormgegeven 28” Full HD LED LCD monitor met edge-to-edge design. Dankzij de IPS-paneeltechnologie biedt deze monitor met 4K-resolutie tot 4 keer nauwkeuriger beeld waardoor de kleurweergave consistenter en helderder is. De iiyama ProLite XUB2893UHSU-B1 is voorzien van HDMI- en DisplayPort-ingangen en heeft een in hoogte verstelbare voet met pivot functie om hem perfect voor u af te stellen.

Tot slot is de 34” ProLite XUB3493WQSU LED monitor voorzien van de superieure IPS panel techniek, wat zorgt voor een zeer consistente en levensechte kleurweergave, snelle responstijd en brede kijkhoeken. De UWQHD-resolutie biedt een ultrabreed beeld met meer werkruimte. Deze grote ruimte gecombineerd met de hoge pixeldichtheid garanderen een hogere productiviteit en comfortabel kijkgemak, zeer geschikt dus voor gebruikers die verschillende applicaties side-by-side gebruiken.