€ 0,-
Winkelwagen

KYOCERA innoveert voor een duurzame toekomst

Nieuwsbericht bijgewerkt op 12/22/2022 in de categorie Hardware

Kyocera-printers en -multifunctionals combineren de beste afdrukkwaliteit met uiterst lage bedrijfskosten en een minimale belasting van het milieu. Alle apparaten van Kyocera zijn ontworpen met het milieu in gedachten. Zij streven ernaar de impact van hun producten op de planeet tot een minimum te beperken door de hoeveelheid grondstoffen die ze bevatten te verminderen.

Minder afval, lange levensduur, lage kosten

De KYOCERA ECOSYS-printers leveren minder afval op en hebben de laagste kosten per afdruk in vergelijking met soortgelijke machines. De printers zijn als eerste uitgerust met een cartridgeloos systeem voor laserprinters. De innovaties van KYOCERA zijn gericht op het verminderen van de milieu-impact (Ecology), het minimaliseren van de gebruikskosten (Economy) en een naadloze integratie met informatienetwerken (Systems). ECOSYS optimaliseert de efficiency van uw workflow.

  • Ecology: Kyocera's cartridgevrije printtechnologie vermindert het aantal onderdelen in het tonersysteem gemiddeld met meer dan 85%, waardoor de impact van het apparaat op fabricage en recycling wordt verminderd. De Empty Toner Take-Back service helpt afval en energieverbruik te verminderen.
  • Economy: de Total Cost of Ownership van de printer en alle verbruiksartikelen zijn lager dan bij de meeste concurrerende merken dankzij het gebruik van keramische onderdelen met een lange levensduur. De levensduur van de drum is zeer hoog in vergelijking met andere merken.
  • Systems: moeiteloze en soepele integratie met uw bestaande kantoorinformatiesystemen en netwerkinfrastructuur.