€ 0,-
Winkelwagen

Ontdek de Lenovo laptops met een AMD Ryzen™ PRO processor

Nieuwsbericht bijgewerkt op 2/19/2024 in de categorie Hardware

Haal het meeste uit uw batterij met de AMD-processor van Lenovo laptops.

De AMD Ryzen™ PRO processors zijn een upgrade voor iedereen die mobiel en digitaal werkt. Ze leveren uitzonderlijke prestaties, zonder toegevingen te doen aan de levensduur van de batterij.

Laat elke watt tellen.

Een laptop met AMD Ryzen™- of AMD Ryzen™ PRO-processor werkt efficiënter op het gebied van vermogen. AMD Ryzen™-processors zijn de marktleider op het gebied van prestaties per watt en betekenen een upgrade naar een laptop met een AMD Ryzen™- of AMD Ryzen™ PRO-processor helpt u uw vermogen beter te gebruiken. Zo verkleint u uw ecologische voetafdruk op de lange termijn en bespaart u heel wat kosten.

Ongelooflijk vermogensbeheer.

  • Tot 25 uur batterijduur. De vrijheid om onderweg te werken.
  • Tot 50% beter vermogen.
  • Tot 70% langere batterijduur voor Microsoft Teams-videoconferenties.

Efficiënte productiviteit om overal zaken te doen.

Moderne IT-beslissers worden geconfronteerd met een hoge vraag naar apparaten die flexibele werkomgevingen ondersteunen. De dagelijkse taken van uw teamleden omvatten o.a. het bijwonen van video meetings en het delen van een presentatie op het scherm, terwijl de gebruiker tegelijkertijd op het web zoekt naar gegevens en rapporten en cijfers invult in spreadsheets. De processors van de AMD Ryzen™ PRO-serie zijn speciaal daarvoor ontworpen. Deze mobiele processors bieden de meest efficiënte batterijlevensduur om de prestaties van bedrijfsapplicaties en samenwerkingstools voor zakelijke productiviteit onderweg te maximaliseren.

Youtube

AMD Ryzen™ PRO – Next-generation ener...

Toegevoegd: 28 juni 2023 om 09:08:51
Van: ES AGENCY
Bekeken: 88