€ 0,-
Winkelwagen

Ontdek de Microsoft Laptop SE voor het onderwijs

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

De Microsoft Surface Laptop SE helpt studenten verder in het onderwijs. Deze krachtige, lichtgewicht laptop voorziet leerlingen van krachtige hardware en veelzijdige software. Bekijk de educatieve modellen nu bij Dustin.

Veiligheid en veelzijdigheid zijn vereisten voor laptops in het onderwijs. Studenten en staf moeten alle benodigde programma’s tot hun beschikking hebben, en daarnaast overal toegang hebben tot de benodigde informatie en data. Daarnaast worden laptops door studenten en staf vaak op veelzijdige locaties gebruikt. Om er zeker van te zijn dat laptops op externe locaties niet per ongeluk malware, spyware of virussen oppikken die uw servers en instanties kunnen bedreigen moet u gegarandeerd zijn van de ingebouwde beveiliging van een apparaat. Hier speelt de Surface Laptop SE op in. Deze educatieve editie van de Surface-laptoplijn is voorzien van Windows 11 SE, Microsoft 365 for Education, moderne management systemen en krachtige ingebouwde beveiliging.

Gestroomlijnd voor educatie

De Surface Laptop SE maakt studeren makkelijker. Windows 11 SE voorziet directe toegang tot ingebouwde apps van uw educatieve instantie, de mogelijkheden en bekende programma’s van Microsoft 365 for Education, Google Classroom web apps en snelle en veilige toegang tot het web. De Intel Celeron processor heeft genoeg kracht voor grootschalige dataverwerking, online klaslokalen met camera-gebruik, en het verwerken van data voor docenten en leerlingen. Hierdoor werkt deze laptop ideaal voor staf en studenten.

Het alternatief op Chromebook

De Surface Laptop SE biedt een veelzijdig alternatief op de Chromebook. De Chromebook biedt de mogelijkheid om al uw apparaten te integreren in een veilig, simpel systeem waardoor u volledige controle hebt over uw netwerk. Daarnaast maken de ingebouwde apps het mogelijk om gemakkelijk programma’s te gebruiken zonder bloatware. De Surface Laptop SE biedt deze mogelijkheden ook via de ondersteuning van Chrome apps en via de Windows Store. Daarnaast behoudt u als instantie de controle over de apparaten via de ingebouwde Microsoft Endpoint Manager, waarmee u alle apparaten kan updaten, bijhouden en indien nodig blokkeren van het netwerk als ze gestolen of beschadigd zijn. Hierdoor is de Surface Laptop SE net zo veilig als een Chromebook, en veelzijdiger door de toegang tot meer apps.