€ 0,-
Winkelwagen

Ontdek de nieuwste collaboration oplossingen van Neomounts

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Neomounts maakt samenwerken nog makkelijker met de verbeterde lijn moderne collaboration oplossingen. Met de trolleys en wandsteunen van Neomounts worden uw (hybride) vergaderruimtes nog makkelijker aan te passen aan uw wensen waardoor het voelt alsof iedereen in dezelfde ruimte zit te werken. Bekijk de mogelijkheden nu bij Dustin.

Neomounts lanceert een nieuwe reeks oplossingen om het samenwerken te verbeteren. De oplossingen bieden alles wat u nodig heeft, in een hoogwaardig design: gemotoriseerde trolleys, handmatige trolleys en wandsteunen. De nieuwe 825-serie en de gemotoriseerde 875-serie bieden een perfecte oplossing voor kantoren, scholen en openbare gebouwen. De steunen zijn geschikt voor grote beeldschermen tot 75” en 100”. Een universele videobar & multimedia kit is optioneel beschikbaar. De kit maakt de installatie van een separaat camera-plateau en multimedia-plateau op de steun mogelijk en is ook geschikt voor een Logitech Rally Bar (Mini) en Logitech Tap. En het handige, gemakkelijk te installeren hardware compartiment met kabelopening zorgt ervoor dat u makkelijk hardware kan opbergen terwijl deze goed geventileerd is en kan worden afgesloten. Zo kunt u gemakkelijk een externe laptop aansluiten op een monitor en deze tijdens een pauze gerust achterlaten.

De trolleys en wandsteunen van Neomounts zijn in hoogte verstelbaar om zo te zorgen voor de ideale kijkpositie. Bij de 825-serie is de hoogte handmatig verstelbaar, terwijl de trolleys en wandsteunen van de 875-serie voorzien zijn van 65 cm gemotoriseerde hoogteverstelling (35 mm/seconde), worden bediend met een bedrade afstandsbediening en zijn uitgerust met een anti-collision systeem voor extra veiligheid.

Beide trolleys hebben praktische handgrepen en zijn voorzien van vier stevige dubbele vergrendelbare zwenkwielen van 10 cm, zodat u de trolley kunt verplaatsen waar u maar wilt. Hierdoor maakt u van elke vergaderruimte precies de ruimte die u nodig heeft.

Youtube

Neomounts FL55-875BL1 motorised floor...

Toegevoegd: 15 februari 2023 om 14:43:18
Van: Neomounts
Bekeken: 434

Neomounts FL50S-825WH1 mobile floor s...

Toegevoegd: 9 februari 2023 om 13:29:23
Van: Neomounts
Bekeken: 168