€ 0,-
Winkelwagen

HPE ProLiant voor fundamentele beveiliging

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Per jaar stijgt de hoeveelheid data in organisaties gemiddeld met 20%. Zo ontstaat vroeg of laat de nood voor nieuwe server-apparatuur. U wilt niet alleen dat uw nieuwe server betrouwbaar is, maar ook uw organisatie futureproof is. De servers van HPE ProLiant zijn hiervoor ontworpen en helpen u verder.

Een betrouwbare server voor uw bedrijf

In alles wat we doen leggen we bij Dustin graag de nadruk op de toekomst. We focussen bij infrastructuurvernieuwing op de behoeften van vandaag én morgen. Denk hierbij ook aan betere beveiligde servers met ingebouwde computing die ook anticipeert op toekomstige bedreigingen. De HPE ProLiant servers focussen zich naast kracht en snelheid ook op beveiliging op een fundamenteel niveau. Hierdoor kunt u bij de aanschaf van een HPE ProLiant server er altijd vanuit gaan dat uw gegevens voorzien zijn van de beste beveiliging.

De servers van HPE ProLiant: sneller, beter en veiliger

De HPE ProLiant servers helpen bij gedistribueerde benaderingen, verplaatsen rekenkracht uit gecentraliseerde datacenters en helpen bij het implementeren van nieuwe netwerken in al uw activiteiten, in meerdere clouds, meerdere datacenters en bij het koppelen aan een edge-netwerk. En deze servers zijn eenvoudig te bedienen, met locatie-agnostisch, cloudgebaseerd rekenbeheer dat zorgt voor zichtbaarheid en consistentie, het verenigen van activiteiten gedurende de levenscyclus van de server, terwijl beveiliging en automatisering worden versterkt.

De HPE ProLiant servers zijn klaar voor elke uitdaging en elke workload. Om diverse redenen zijn ze al jarenlang toonaangevend.

  • Veiligheid
  • Configuratie
  • Service
  • Toekomstbestendigheid

Meer weten over de mogelijkheden van HPE? Neem contact met ons op
Bent u nog aan het twijfelen over de mogelijkheden van HPE voor uw kantoor? Wilt u liever een extra overleg? Samen met u focussen we op uw toekomstvisie. In ons brede aanbod gaan we op zoek naar de server die helemaal aansluit bij uw wensen en behoeften. Maatwerk, gericht advies of een vrijblijvende offerte? We staan altijd voor u klaar. Neem online, via mail of telefonisch contact op.

Neem direct contact met ons op

Youtube

Trusted Security by Design - HPE ProL...

Toegevoegd: 16 november 2022 om 14:25:41
Van: Hewlett Packard Enterprise
Bekeken: 671

Accelerate innovation everywhere your...

Toegevoegd: 1 november 2022 om 00:00:08
Van: Hewlett Packard Enterprise
Bekeken: 576