€ 0,-
Winkelwagen

Ontdek een nieuwe manier van samenwerken met HP Presence

Nieuwsbericht bijgewerkt op 10/24/2022 in de categorie Hardware

HP Presence is een ultieme vergaderoplossing waarbij werknemers nauwer kunnen samenwerken, ook wanneer ze zich niet in dezelfde ruimte bevinden. HP Presence omvat een uitgebreid portfolio aan samenwerkingsoplossingen op basis van geavanceerde spraak-, video- en sensortechnologie. Ontdek het HP Presence assortiment nu bij Dustin en breng uw videovergaderingen naar een hoger niveau.

Het HP Presence portfolio omvat verschillende producten die allemaal bijdragen aan de digitale samenwerkingsoplossingen. Geavanceerde technologieën zoals een camera en video bar zijn enerzijds geïntegreerd in HP notebooks, desktops en interactieve schermen. Anderzijds zijn ze beschikbaar als aparte hardware bundels. Optimaliseer nu uw vergaderingen dankzij HP Presence.

HP-Elite familie: Ontworpen voor uw meest veeleisende projecten

De HP Elite serie past perfect in het HP Presence plaatje. Met verbeterde camera’s en HP Auto Frame bent u altijd duidelijk in beeld. En dankzij de AI Noise Reduction is enkel uw stem te horen, eventuele achtergrondgeluiden worden weggefilterd. Zo verkleint de HP Elite serie de kloof tussen digitale en fysieke vergaderingen.

HP Presence creëert een betere manier om echt samen te werken door middel van end-to-end-oplossingen, zodat we ons meer met elkaar verbonden voelen, zowel op kantoor als thuis. Ontdek het volledige aanbod vergaderoplossingen van HP nu bij Dustin.

Wilt u meer te weten komen over hoe HP Presence een meerwaarde kan zijn binnen uw bedrijf? Contacteer onze HP-experten bij Dustin voor meer informatie.

Sorteren:
Weergave
Sorteren