€ 0,-
Winkelwagen

Overal gezond werken met de HP Peripheral bundels

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Wisselen tussen locaties is makkelijker geworden door de komst van de laptop, maar als gevolg van het verplaatsen heeft u niet op elke werkplek de spullen die u nodig hebt. HP helpt u op een werkdag met de HP Peripheral bundels: een stevige laptoptas, toetsenbord en muis-combinatie.

Als u onderweg bent met uw laptop heeft u de belangrijkste dingen erbij in de tas zitten. Portemonnee, sleutels en uw telefoon. Maar de juiste accessoires zijn net zo belangrijk. Het gebruik van een goed extern toetsenbord en een externe muis, naast andere accessoires, maakt je werkdag gezonder en productiever. De externe accessoires van HP helpen uw werkdagen beter te maken. Zeker met de scherp geprijsde bundels.

HP 235 combo

De HP 235 muis en toetsenbord combo is bebouwd voor comfort en ontworpen rond stilte. Met deze combinatie ervaar je een werkdag die comfortabel, strak en stil is. U kunt superefficiënt zijn zonder lawaai te maken. Bovendien blijft u heel de dag productief met sneltoetsen op het toetsenbord en batterijen die lang meegaan.

HP 655 combo

De HP 655 muis en toetsenbord combinatie is een veelzijdige combinatie van toetsenbord en muis die je alles geeft wat je zoekt: comfort, productiviteit, betrouwbaarheid en stijl. Personaliseer de functies van 20+ toetsen en profiteer van nauwkeurige muisbewegingen om sneller en slimmer te werken. Deze combinatie bevat gerecyclede materialen en is ook gemakkelijk schoon en hygiënisch te houden.

HP 975 combo

De HP 975 combinatie geeft u een muis die overal klaar voor is, en een toetsenbord met eersteklas prestaties. Het toetsenbord is volledig zelf in te stellen zodat u er echt uw device van kan maken. Het toetsenbord is op drie verschillende apparaten tegelijk aan te sluiten waardoor u uw toetsenbord mee kan nemen tussen verschillende locaties en computers. En net als het toetsenbord is de muis makkelijk aan te passen met programmeerbare knoppen.

De stevige tassen van HP

Neem alles wat u nodig hebt voor uw werk mee in deze stijlvolle en duurzame laptoptas met een slim ontwerp van nylon stof en een gevoerd compartiment voor uw laptop. De HP Prelude en HP Renew tassen zijn voorzien van comfortabele handvatten en een crossbody-riem zodat u hem kunt dragen zoals u wilt. De HP Renew is tevens gemaakt van materiaal dat voor 100 procent bestaat uit gerecyclede polyethyleentereftalaat plastic flessen. Voor de productie van de tassen zijn de flessen versnipperd, gesmolten tot een dunne vezel, tot een rol gesponnen en geweven om milieuvriendelijke tassen te maken voor een laptop of tablet van 14” of 15.6”. Deze stijlvolle tassen zijn deel van de HP Peripheral bundels die nu verkrijgbaar zijn bij Dustin.