€ 0,-
Winkelwagen

Intel Evo: een laptop met alles wat u nodig heeft

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Intel® Evo™ vPro® combineert het beste van het Intel vPro®-platform en het Intel® Evo™-platform om de beste dunne en lichte zakelijke laptops aan te bieden. De Intel Evo laptops leveren de hoogste prestaties en de meest uitgebreide hardwaregebaseerde beveiliging voor zakelijk gebruik. Met een Intel Evo laptop haalt u kwaliteit in huis. Ontdek het aanbod nu bij Dustin.

Hoge prestaties

Intel werkt samen met een groot aantal topfabrikanten om hun reeks hoogwaardige Intel® Evo™ laptops samen te stellen. Deze dunne maar krachtige laptops beschikken over een Intel® Core™ Processor van de 12e generatie. De Intel Evo laptops ondersteunen Thunderbolt 4 en Wifi 6/6E voor een snelle data overdracht en internetverbinding. Daarnaast beschikken deze laptops over een Intel Iris Xe Graphics videokaart die verbluffende grafische mogelijkheden biedt. Ervaar de kracht van een Intel Evo laptop die ontworpen is voor multitasking.

Ideaal voor onderweg

De Intel Evo laptops met 12de generatie Intel processoren en krachtige grafische kaarten zijn voorbereid op werken onderweg door hun razendsnelle respons en stabiele Wi-Fi 6 verbinding. Bovendien zijn ze licht van gewicht en hebben ze een batterij die extra lang meegaat.

Communiceer als een pro

Iedereen wil gezien en gehoord worden op een kwalitatieve manier tijdens een meeting met collega’s of klanten. De Intel Evo laptops beschikken daarom over ruisonderdrukking, achtergrondvervaging en gezichtsframing zodat u ongestoord en kwalitatief meetings kan bijwonen. En tijdens het samenwerken hoeft u niet in te leveren op prestaties of levensduur van de batterij.