€ 0,-
Winkelwagen

Upgrade it, don't replace it, met Kingston

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Nieuwe projecten, meer werk en meer verantwoordelijkheden zorgen ervoor dat u meer geheugen kunt gebruiken. Upgrade naar een Kingston SSD en vergroot uw computergeheugen. Breng meer snelheid en opslagruimte naar uw systeem, samen met energiezuinigheid voor een fractie van de kosten van een nieuwe computer

De Kingston KC3000 serie is een zwaargewicht SSD die uw pc of notebook naar een hoger niveau tilt. Door de hoge lees- en schrijfsnelheden maakt deze SSD uw apparaten meer geschikt voor grootschalige dataverwerking en design-werkzaamheden. De Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD levert ongekende prestaties dankzij de nieuwste Gen 4x4 NVMe-controller en 3D TLC NAND. Upgrade de opslag en betrouwbaarheid van uw systeem om veeleisende workloads aan te kunnen en te profiteren van betere prestaties voor softwaretoepassingen zoals 3D-rendering en het maken van 4K+-content. De formidabele lees- en schrijfsnelheden van maximaal 7.000 MB/s1 verbeteren de workflow in krachtige desktop-pc's en laptops, waardoor de SSD ideaal is voor veeleisende gebruikers die de hoogst mogelijke snelheden nodig hebben.

Het compacte M.2 2280-ontwerp past moeiteloos op moederborden en biedt meer flexibiliteit, responsiviteit en superieure laadtijden voor veeleisende gebruikers. De Kingston KC3000-serie is beschikbaar in volledige capaciteiten van 512GB–4096GB voor al uw dataopslagvereisten.

Til uw opslag naar een hoger niveau met de Kingston NV2 serie

De Kingston NV2 serie is ontworpen om uw stijlvolle en dunne notebook of laptop te voorzien van extra kracht, zonder ruimteproblemen op te lopen. Kingston's NV2 PCIe 4.0 NVMe SSD is een substantiële opslagoplossing van de volgende generatie, aangedreven door een Gen 4x4 NVMe-controller. De NV2 levert lees-/schrijfsnelheden tot 3.500/2.800 MB/s met lagere stroomvereisten en minder warmte om de prestaties en batterijduur van uw laptop te optimaliseren. Het compacte enkelzijdige M.2 2280 (22 x 80 mm) ontwerp breidt de opslag uit met maximaal 2TB terwijl er ruimte wordt bespaard voor andere componenten, waardoor NV2 ideaal is voor dunnere notebooks, small-form-factor (SFF)-systemen en doe-het-zelf-moederborden.

Upgrade het werkgeheugen van uw laptop en desktop

Met de krachtige DRAM-chips van Kingston Technology geeft u uw laptop of desktop gemakkelijk een belangrijke upgrade. Met een krachtiger werkgeheugen kan uw apparaat namelijk makkelijker zwaardere software, of meerdere programma’s tegelijk aan zonder vast te lopen. Alle DRAM-opslagen van Kingston voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit en levensduur waardoor u gegarandeerd bent van de beste aankoop voor uw apparaat. Vind nu de upgrade voor uw apparaat.