€ 0,-
Winkelwagen

Overal leren met HP

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

HP helpt bij uw onderwijs. Of dit hybride is, op afstand of fysiek in het lokaal, HP zet zich in om onderwijs en leren makkelijker te maken voor docente, beheerders, IT-professionals en leerlingen. Zo willen Dustin en HP u helpen om het lesaanbod en de leermogelijkheden te verbreden.

Klaslokalen en de werkomgeving in het onderwijs is permanent veranderd en daarom moet u op meer manieren dan voorheen kunnen schakelen tussen een digitale en fysieke leeromgeving. Krachtige IT die gemaakt is om op verschillende manieren te worden gebruikt biedt hier de oplossing voor. Een moderne HP werkplek voorziet u van monitoren die zeer geschikt zijn voor het presenteren van digitale lesomgevingen, van de accessoires die hybride werken ergonomisch gezonder maken, en van een krachtige desktop met de ingebouwde beveiliging die u nodig heeft om al uw gegevens veilig te houden ongeacht op welke locatie zit te werken. Bekijk nu de producten van HP om uw werk- en leerplek te upgraden naar de nieuwste standaarden.

Uitgelicht: ProBook 450 G9
De ProBook 450 G9 is een elegante, krachtige en uiterst veilige convertible pc. De ProBook 450 G9 biedt alle benodigde en belangrijke features die uw klaslokaal nodig kan hebben, in een modern en compact ontwerp. Deze laptop wordt aangedreven door een Intel® processor en geleverd met HP Wolf Security for Business voor voortdurend actieve beveiliging waarop je kunt vertrouwen.

Uitgelicht: E-Series E24i G4
Ga voor de optimale werk- en presentatie-ervaring met de E-Series E24i G4 monitor van HP. Deze 24” monitor maakt uw werkplek meer comfortabel en helpt u te focussen dankzij de geoptimaliseerde ergonomie en WUXGA-resolutie van de HP E24i G4 WUXGA-monitor met HP Eye Easy die speciaal voor u is ontworpen. Tevens is de E24i G4 makkelijk te beheren op afstand, wat zorgt voor meer veiligheid voor uw instelling.

Uitgelicht: Color LaserJet Pro M454dn
Heb al uw documenten, examens, gegevens en meer razendsnel binnen handbereik met de HP Color LaserJet Pro printerDe HP Color LaserJet Pro M454 printer is ontworpen zodat u uw tijd zo efficiënt mogelijk kunt gebruiken en u kunt richten op de ontwikkeling van uw lesplannen en uw leerlingen.

Inspireer uw leerlingen en houdt uw gegevens veilig op hetzelfde moment

Met de juiste producten heeft u alles voor uw lessen en klaslokaal makkelijk binnen handbereik. Hierbij moet u ook nadenken over een volledig veilig netwerk, waarbij alle gegevens die u nodig heeft op alle momenten beveiligd zijn tegen mogelijke digitale aanvallen. Wanneer u een nieuwe laptop van HP aanschaft wordt u direct voorzien van de nieuwste generatie beveiliging, en onder andere de HP EliteBook laptops -van de zakelijke norm tot de Elite Dragonfly-series- worden allemaal ondersteund door HP Wolf Security for Business. Op deze manier bent u gegarandeerd dat uw gegevens en de data van uw instelling altijd veilig is. Ongeacht op welk netwerk u uw apparaat aansluit. Wilt u meer weten over de veilige mogelijkheden van de HP Eliteseries? Bekijk de geselecteerde producten op deze pagina, of vindt hier meer informatie

Leren via de cloud
Benut alle voordelen van de cloud voor meer lesmateriaal dan ooit. Dit doet u met de juiste HP notebooks die HP cloud ondersteunen. Deze notebooks hebben een uitgebreide functionaliteit en opvallend ontwerp. Ze zijn mobiel, betaalbaar en gemakkelijk te beheren.