€ 0,-
Winkelwagen

Upgrade nu uw Apple producten bij Dustin

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Maak uw werkplek beter met een upgrade naar nieuwe, krachtige Apple producten. Als Apple Authorized Reseller biedt Dustin een uitgebreid assortiment Apple producten aan voor zakelijke gebruikers. Van iPhones tot MacBooks, van iPads tot iMacs en van de nieuwste Apple smartwatch tot dat éne speciale kabeltje; in onze Apple winkel vindt u het allemaal. Bestel uw Apple producten nu snel, veilig en eenvoudig.

Apple MacBook Air 2020 M1

Onze dunste en lichtste notebook bevat nu de Apple M1 chip, waardoor hij een complete transformatie heeft ondergaan. De CPU is tot 3,5 keer zo snel, en de GPU is tot 5 keer zo snel. Dankzij de uiterst geavanceerde Neural Engine gaat machine learning tot 9 keer sneller. De batterij gaat langer mee dan ooit in een MacBook Air. En zonder ventilator werkt hij ook nog eens volkomen geruisloos. Dit is heel veel power die u zó met u meeneemt.

Apple MacBook Air 2022 M2

Apple MacBook Air is zuiniger en sneller dankzij de nieuwe M2 chip. Hierdoor zijn uw videobewerkingen nog sneller klaar. Ondertussen schrijft u natuurlijk ook gewoon uw mail en werkt u aan andere zaken. De functietoetsen zijn vervangen door de Touch Bar die u aanpast naar uw eigen wensen.

Apple MacBook Pro 2023 M2

Met M2 Pro of M2 Max is MacBook Pro krachtiger en energiezuiniger dan ooit. De prestaties zijn fenomenaal, ook zonder netstroom, en de batterij gaat nu nog langer mee. En met een adem¬benemend Liquid Retina XDR-display en alle poorten die u nodig heeft, is dit een pro laptop die zijn weerga niet kent.

Apple Authorized Reseller
Dustin België heeft als Apple Authorized Reseller een unieke status die niet voor iedere partij is weggelegd. We zijn er trots op dat we flexibele, schaalbare Mac-, iPad- en iPhone-oplossingen hebben geïmplementeerd voor duizenden bedrijven, zowel voor bedrijven die nieuw zijn bij Apple als voor bedrijven met ver ontwikkelde Apple ecosystemen. Lees hier nu meer.

Zaken doen met een Authorized Reseller staat garant voor ontzorging van A tot Z. Of het nu gaat om advies, implementatie of logistieke diensten, Dustin is hét adres voor Apple op de zakelijke markt.