€ 0,-
Winkelwagen

Veiliger en efficiënter studeren met Acer Chromebooks

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

De Chromebooks van Acer zijn de krachtige aanvulling die elke onderwijsinstantie veiliger en effectiever maakt, terwijl leerlingen en studenten alle mogelijkheden tot hun beschikking houden. De Chromebooks ondersteunen het leerproces bij elke stap en ondersteunen een dynamische en interactieve leeromgeving. Geniet van de lange accuduur, een stevige compacte constructie en een goede draadloze verbinding. Bestel uw Acer oplossing voor elke schoolomgeving nu bij Dustin.

Zorg voor toegang tot alle benodigde software die altijd up to date is en voldoet aan de veiligheidseisen van uw onderwijsinstituut. En dat terwijl uw studenten overal ongestoord kunnen werken en toegang hebben tot hun gegevens die veilig zijn bewaard in de cloud. De Chrome-apparaten van Acer zijn gemakkelijk te gebruiken en te beheren. De Chromebooks van Acer worden geleverd met vooraf geïnstalleerde web-apps en meer dan 30.000 extra apps, thema's en extensies in de Chrome Web Store. Omdat alle toepassingen in de browser worden uitgevoerd, is er weinig tot geen computerbeheer vereist.

Acer laptops voor studenten

Een studenten laptop moet, naast de basisactiviteiten, vaker en meer complexere taken kunnen uitvoeren met speciale software. Denk bijvoorbeeld aan het maken van wiskundige modellen en grafisch ontwerp of videobewerking. Dit vereist een krachtige en veelzijdige notebook die bovendien ook makkelijk draagbaar moet zijn. Acer notebooks zorgen voor de productiviteit die studenten nodig hebben om waar dan ook te werken, maar ook om te genieten van hun vrije tijd.

Acer laptops en Chromebooks voor middelbaar onderwijs

Zoekt u naar een goede laptop voor school? De notebooks en Chromebooks van Acer zijn ontworpen om middelbare scholieren op een interactieve en creatieve manier te laten studeren. Door middel van een verbinding met het schoolnetwerk kunnen scholieren gemakkelijk bestanden delen en efficiënt samenwerken aan projecten of opdrachten.

Kiezen voor een Acer Chromebook heeft de volgende voordelen:

  • Snel opstarten (binnen 7 seconden)
  • Eenvoudige interface en nauwelijks hinder wanneer het besturingssysteem wordt bijgewerkt
  • Geïntegreerde beveiliging met elke 6 weken een geüpdatete versie
  • Al uw bestanden zijn toegankelijk vanuit de cloud en eenvoudig deelbaar
  • Ondersteuning van VPN en veelgebruikte Office apps als Word en Excel

Uitgelicht: Acer Chromebook 311

De convertible en uiterst draagbare Chromebook 311 is perfect voor al uw lessen en dagelijkse projecten. Dankzij het verbeterde toetsenbord, de langere batterijduur en de nieuwste connectiviteitsfuncties houdt deze Chromebook u en uw activiteiten met gemak de hele dag bij.

Uitgelicht: Acer Chromebook Spin 511

Treed buiten de gebaande paden met de convertible Acer Chromebook Spin 511. Dankzij de vier gebruiksmodi, naar voren gerichte camera, geavanceerde processor, duurzaamheid volgens militaire normen en lange batterijduur van deze Chromebook blijven leerlingen langer bij de les en presteren ze beter in het klaslokaal.

Acers Chrome OS-apparaten zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van onderwijsinstellingen te voldoen. De geintegreerde Chrome Enterprise besturingssysteem maakt de apparaten geschikt voor gebruikers die cloud applicaties gebruiken. Acers Chrome OS-apparaten biedt de gebruikers toegang tot geavanceerde functies die productiviteit, mobiliteit en energiebeheer bevorderen.