€ 0,-
Winkelwagen

Print efficiënter en veiliger met de nieuwe modellen van KYOCERA

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

De printers van KYOCERA zorgen ervoor dat uw bedrijf altijd voorzien is van de geprinte documenten die u nodig heeft. Door nieuwe technologieën zijn deze printers zuiniger in verbruik van inkt en stroom, en zijn uw documenten veiliger dan ooit tijdens het printproces. Bekijk de nieuwe producten van Kyocera nu bij Dustin.

De laserprinters van KYOCERA zijn ontworpen om uw kantoor te verrijken. De modellen zijn moderne toestellen met een hoge productiviteit en uitstekende prestaties. Door nieuwe technologieën maken ze onder andere efficiënter gebruik van stroom, en van inkt. Hierdoor kunt u nog sneller nog meer pagina’s printen voor lagere kosten. Die kosten worden nog meer bespaard door het verminderde stroomverbruik, mede mogelijk gemaakt door de standaard ingebouwde standby functie en slaapstand. Hierdoor blijft uw printer niet onnodig lang aanstaan, en start het zichzelf pas weer op als u een nieuwe printopdracht doorvoert. De laatste opvallende feature is de verbeterde beveiliging. Of u nu draadloos, via externe apparaten of via directe verbinding print, uw documenten zijn beveiligd en encrypted waardoor de kans op datadiefstal geminimaliseerd wordt. Een nieuwe laserprinter van KYOCERA helpt u op deze manieren om elk kantoor verder te moderniseren en optimaliseren.

KYOCERA PA6000x laserprinter

De ECOSYS PA6000x drukt tot 60 pagina's per minuut en maakt vanuit de standby-stand al na 4,5 seconden de eerste afdruk. U hoeft dus niet lang op uw afdrukken te wachten. De kosten tijdens het gebruik zijn laag en daarnaast beschikt de machine over uitgebreide beveiligingsfuncties.

KYOCERA PA5000x laserprinter

De hoge prestaties van de ECOSYS PA5000x, gecombineerd met optimale oplossingen voor gegevensbescherming, maakt dit de perfecte oplossing voor kleine en middelgrote werkgroepen. Met tot 50 pagina's per minuut in een uitstekende resolutie van 1.200 dpi en een snelle tijd tot de eerste afdruk van slechts 5,4 seconden, combineert deze ECOSYS hoge productiviteit met kostenbesparingen.

KYOCERA PA5500x laserprinter

De flexibele opties voor papierverwerking met maximaal 2.600 vel en moderne beveiligingsfuncties, gecombineerd met componenten met een lange levensduur zorgen voor uitzonderlijke efficiëntie en betrouwbaarheid, waardoor de ECOSYS PA5500x de ideale keuze is om de algehele prestaties van werkgroepen te verbeteren. Met een afdruksnelheid tot 55 pagina's per minuut en een snelle eerste afdruk is hij altijd klaar wanneer u hem nodig hebt.

KYOCERA PA4500x laserprinter

De ECOSYS PA4500x is een krachtige printer met ingebouwde beveiligingsfuncties. De hoge afdruksnelheid van 45 pagina’s per minuut is zeer geschikt voor kleinere werkgroepen. Dankzij de componenten met een lange levensduur en een laag energieverbruik, heeft dit model een bescheiden ecologische voetafdruk.