€ 0,-
Winkelwagen

Veiligere data op elke locatie met Kingston IronKey

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Het veilig houden van uw data is van essentieel belang voor uw bedrijf. Ook als u deze data niet digitaal, maar fysiek tussen locaties wisselt. De IronKey producten van Kingston Technology houden uw data vergrendeld en veilig ongeacht waar u zit te werken.

Het is meer dan ooit belangrijk dat u uw data veilig opslaat. Vergeet hierbij niet de bestanden die u mee naar buiten neemt. Een gewone USB-stick is onvoldoende beveiligd. Encrypted USB-sticks en opslagmogelijkheden van Kingston bieden de uitkomst. Mocht u de stick verliezen, dan is de gevoelige data zodanig versleuteld dat niemand erbij kan. Zo minimaliseert u de kans op torenhoge boetes aanzienlijk.

Kingston IronKey Keypad 200

Kingston IronKey Keypad 200 is een OS-onafhankelijke, hardware-gecodeerde USB-drive met een alfanumeriek toetsenbord voor eenvoudig te gebruiken PIN-toegang. De IronKey Keypad 200 bevat XTS-AES 256-bits hardware-gebaseerde encryptie en is FIPS 140-3 Level 3 gecertificeerd voor beveiliging op militair niveau. Het circuit is bedekt met een speciale epoxy die het zeer moelijk maakt om componenten te verwijderen zonder de USB-stick te beschadigen, waardoor het onmogelijk is om de interne componenten te saboteren. Daarnaast is de opslag ook voorzien van Brute Force wachtwoordaanval en BadUSB-beveiliging. Met al deze methodes is de schijf zo ontworpen dat er niet mee geknoeid kan worden.

Ironkey Vault Privacy-serie

De Kingston IronKey™ Vault Privacy-serie zijn eersteklas USB- en SSD-schijven die zakelijke beveiliging bieden met FIPS 197-gecertificeerde AES 256-bits hardwarecodering in XTS-modus, inclusief beveiliging tegen Brute Force wachtwoordaanvallen en BadUSB aanvallen. Omdat de externe versleutelde opslag onder de fysieke controle van de gebruiker valt, is de IronKey Vault Privacy-serie superieur aan het gebruik van internet en cloudservices om gegevens te beschermen.

Naast de extra encryptie en beveiliging, is de IronKey Vault Privacy 80-serie ook voorzien van een codeslot, waarop u zelf een uniek wachtwoord of cijfercode kan instellen om toegang te krijgen tot uw data. Hierdoor is deze SSD opslag nog een stap veiliger dan de andere IronKey mogelijkheden.

Houdt uw data veilig conform de AVG
De Europese privacywetgeving 'Algemene Verordening Gegevensbescherming' (AVG - ook wel bekend onder de internationale afkorting GDPR) is sinds mei 2018 van kracht. Bedrijven moeten nu geavanceerde beveiligingstechnologieën gebruiken om privacygevoelige data te beschermen. Boetes bij datalekken kunnen oplopen tot miljoenen euro's. Met de beveiligde USB-sticks van Kingston verlaagt u het risico op een datalek eenvoudig en snel.