€ 0,-
Winkelwagen

Maak kennis met slim printen van HP+

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware
Maak kennis met slim printen van HP+

Slim printen is een feit met HP+. Dit slimme printsysteem denkt vooruit zodat uw printer veiliger, productiever en duurzamer is. En HP+ houdt uw printer altijd gebruiksklaar. Bekijk HP+ nu bij Dustin.

HP+* maakt uw printer slimmer door het gebruik van Smart Cloud Resilience. Deze technologie detecteert problemen met uw printer nog voordat ze voor vertraging kunnen zorgen en zoekt direct naar een oplossing. Daarnaast zorgt de Smart Security software ervoor dat je printer altijd up to date is op het gebied van beveiliging waardoor men niet ongewenst jouw netwerk op kan komen en je afdrukken privé blijven in een gedeelde kantoor ruimte.

Kies voor HP+ en ontvang direct 6 maanden Smart Ink

Nooit meer zonder inkt of toner met een HP Instant Inkt of Smart Ink abonnement. Met dit abonnement, dat u op elk moment kunt aanpassen aan uw behoeftes, wordt uw werk efficiënter en zuiniger. HP zorgt er met deze technologie voor dat jij direct een nieuwe cartridge thuisbezorgd krijgt wanneer je toner of inktniveau laag is. En met een Instant Inkt of Smart Ink abonnement bespaart u al snel 70% aan kosten.

Activeer uw HP+ nu direct en ontvang de eerste zes maanden Smart Ink cadeau
Activatie en meer informatie over deze actie vindt u hier.

Overal scannen, printen en faxen met de HP+ Smart-app


Met de Smart-app van HP+ kunt u overal scannen en printen. Hierdoor is het nog makkelijker om kopieën te maken van contracten, bonnetjes die u moet declareren te scannen of onderweg een email te printen. U kunt zelfs een fax versturen met de HP+ Smart-app. En door de geavanceerde functies van de Smart-app worden documenten die u op uw telefoon scant bijgesneden, glad gestreken of op andere manieren bijgewerkt zoals u dat wilt.

Verminder je ecologische voetafdruk met HP+


HP investeert met HP+ in het tegengaan van ontbossing. En door het gebruik van de slimme technologie verbruikt u minder stroom, papier en inkt doordat uw printer het meest optimale verbruik uitrekent en toepast. Daarnaast zorgt u met HP Instant Inkt ervoor dat lege cartridges gerecycled en hergebruikt worden waardoor het plastic afval afneemt. Zo wil HP zorgen voor een meer duurzame wereld.*Bij het gebruik van HP+ is een HP account, een continue internetverbinding en gebruik van originele HP inkt- of tonercartridges vereist tijdens de gehele levensduur van de printer.

Lees de meest gestelde vragen over HP+


Lees hier de disclaimer