€ 0,-
Winkelwagen

Vereenvoudig uw thuiswerkplek met de alles-in-één Logi Dock van Logitech

Nieuwsbericht bijgewerkt op 10/3/2022 in de categorie Hardware

Een alles-in-één dockingstation dat het thuiswerken aangenamer maakt? Dat is de Logi Dock. Dit dockingstation maakt de inrichting van het thuiskantoor eenvoudiger, vermindert rommel op de desktop en helpt thuiswerkers productiever te werken. Bovendien is het eenvoudig te installeren en dus het ideale dockingstation voor uw hybride personeel op afstand. Nu verkrijgbaar bij Dustin.

Alles-in-één Logi Dock

Gedaan met extra randapparatuur of een wirwar aan kabels en draden. De Logi Dock maakt van uw thuiswerkplek een gestructureerde werkomgeving en verbindt alle apparaten eenvoudig met elkaar. Eenvoud siert en dat heeft ook Logitech geweten. Met slechts één aanraking neemt u deel aan vergaderingen, zet u uw geluid of video aan of uit en regelt u eenvoudig het volume. Virtuele vergaderingen bijwonen was nog nooit zo makkelijk. Bovendien stelt ook de audiokwaliteit niet teleur. Dankzij de ingebouwde speakerphone met zes beamforming-microfoons wordt uw stem duidelijk vastgelegd. De geavanceerde algoritmes zorgen ervoor dat ongewenste achtergrondgeluiden onderdrukt wordt. De Zone Wireless-koptelefoon of Zone True Wireless oordopjes zijn automatisch verbonden met uw Logi Dock zodat u snel kan overschakelen van uw Logi Dock-speaerphone naar uw persoonlijke audio.

Upgrade Logi Dock met Tune

Logi Tune is de app die Logi Dock naar een nog hoger niveau tilt. Door uw kalender te synchroniseren met Logi Dock maakt Tune het mogelijk om uw dag te overzien, op de hoogte te zijn van komende afspraken en snel deel te nemen aan vergaderingen met een druk op de knop.

Of je nu een Mac, pc of Chromebook™ gebruikt, Logi Dock stroomlijnt uw thuiskantoor zodat u productiever kunt werken. Logi Dock is compatibel met Microsoft Teams®, Google Meet™, Google Voice™ en Zoom®. Daarnaast is het compatibel met gangbare beltoepassingen op vrijwel alle platforms en besturingssystemen binnen jouw IT-ecosysteem.

Een complete werkplek dankzij Logitech

Maak uw werkplek nog productiever dankzij het werkplekassortiment van Logitech. Voer videovergaderingen uit met de hoogste kwaliteit dankzij de Logitech Brio Webcam. Logitech BRIO zit vol met functies om prachtige video te produceren dankzij de 4K Ultra HD-camera die 5x digitale zoom en RightLight™ 3 met HDR biedt. Bovendien mag een ergonomisch en comfortabel toetsenbord niet ontbreken. Typ met comfort en precisie op het Logitech wireless toetsenbord. De toetsen zijn geoptimaliseerd voor verbeterde nauwkeurigheid en een stillere toetsaanslag. Dankzij de handsteun en verstelbare voetjes profiteert u van langdurig comfort tijdens het gebruik.