€ 0,-
Winkelwagen

HP Smart Tank 7000-serie: premium printen tegen lagere kosten

Nieuwsbericht bijgewerkt op 1/13/2022 in de categorie Hardware

HP introduceert vier modellen in de nieuwe 7000-serie Smart Tank printers. Met deze modellen tilt u uw productiviteit naar een hoger niveau, tegen lagere kosten. De printers zijn dan ook uitermate geschikt voor thuisgebruik en kleine kantoren waar relatief veel in kleur geprint wordt. Ontdek de Smart Tank 7000-serie nu bij Dustin.

Met een printer uit de HP Smart Tank 7000-serie beschikt u altijd over een apparaat dat het beste bij uw manier van werken past. Geniet van eenvoudige installatie via de HP Smart App, waarin u stap voor stap op weg wordt geholpen met het configureren van de printer. Het apparaat kan via usb, bluetooth of wifi verbonden worden met de HP Smart App, waarmee eveneens op afstand kan printen. Bovendien is er ondersteuning voor automatisch dubbelzijdig printen en meerdere pagina's tegelijk scannen. Extra handig is dat de Smart Tank 7600-serie over een touch bedieningspaneel beschikt en smart-verlichting voor een nóg fijnere gebruikservaring.

Geniet van optimale printkwaliteit en betrouwbaarheid tegen een lage prijs. Bij aanschaf van een Smart Tank printer uit de 7000-serie is tot drie jaar originele HP Inkt inbegrepen. Zo print u tot 12.000 zwart-wit en 8.000 kleur pagina's. Het unieke inkttanksysteem van HP is eenvoudig en morsbestendig bij te vullen met hersluitbare flesjes. En doordat de inkttanks lampjes bevatten om het niveau aan te geven, weet u precies wanneer u ze moet bijvullen.