€ 0,-
Winkelwagen

Zebra stelt werknemers in de retail, transport en logistiek, productie en andere industrieën in staat om te presteren op een manier die zich vertaalt in blije klanten en superieure bedrijfsresultaten. Vandaag is Zebra een belangrijke fabrikant van printers, scanners, mobiele terminals en rugged tablets.

In veel industrieën is het een race tegen de klok om deadlines te halen. Een printer waar u ten alle tijden op kunt rekenen, ook in barre omstandigheden, is hiervoor essentieel. Met de printers van Zebra kunt u afdrukken, taggen en traceren – zonder uw werkdruk te verhogen.

Printers

Of u nu werkt achter de kassa, in de zorg of in een zware industriële sector, uw scanner is onmisbaar om de nodige gegevens vast te leggen. Razendsnel en foutloos. De scanners van Zebra zijn gemaakt met het doel om uw werknemers nog efficiënter hun werk te laten doen.

Scanners

Om te slagen in de huidige digitale bedrijfswereld, moet u uw werknemers de juiste tools geven om hun taken sneller, slimmer en beter uit te kunnen voeren. Zebra’s portfolio van mobiele computers kan u hierbij helpen.

Mobiele terminals

Van inventariseren, leveringen en point-of-sale tot reparaties en reacties op incidenten, uw dagelijkse werkzaamheden moeten nauwkeurig en efficiënt aangepakt worden. De tablets van Zebra zijn speciaal ontworpen om aan de eisen van verschillende sectoren te kunnen voldoen.

Rugged tablets

Support gegevens
Support gegevens Zebra

CATEGORIEËN Zebra