€ 0,-
Winkelwagen

Creëer uw ultieme werkplek met HP

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Een goed ingerichte werkplek, met de juiste spullen, is van essentieel belang om effectief te kunnen communiceren en navigeren tijdens een werkdag. De accessoires van HP helpen u om makkelijk en succesvol aan het werk te blijven, waar u ook bent. Gebruik nu de accessoires van HP om uw ultieme werkplek te creëren. Ontdek het aanbod nu bij Dustin.

Blijf gefocust met de HP 435 FHD-webcam

Met deze plug-and-play draagbare webcam toont u probleemloos de beste versie van uzelf. Dankzij de autofocus-, belichtings- en kleurcorrectiefuncties garandeert deze webcam een perfecte look, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw activiteiten. In combinatie met de twee microfoons met ruisonderdrukking blijft u gefocust, waar u ook bent.

Neem uw HP 475 dual-mode draadloos toetsenbord overal mee naartoe

Dit draadloze toetsenbord met numeriek toetsenbord onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid. Sluit het moeiteloos aan op meerdere apparaten dankzij de snelle en eenvoudige dual-mode pairing. Blijf langer productief dankzij het stille en comfortabele typen. En creëer uw eigen sneltoetsen voor een persoonlijke ervaring op maat. Het perfecte toetsenbord voor zowel uw thuiskantoor als onderweg.

Werk naadloos met de HP 425 programmeerbare Bluetooth-muis

Deze draagbare Bluetooth-muis combineert eenvoud met draadloos gebruiksgemak. Blijf met slechts één muis verbonden met tot wel drie apparaten en werk naadloos vanaf elke locatie. U kunt bovendien zes knoppen programmeren en deze aanpassen aan uw workflow, waardoor u uw productiviteit een boost kunt geven. De ideale muis die overal mee naartoe kan.

Een overzichtelijker bureau met de HP Universal USB-C multiport Hub

Profiteer van de nieuwe mogelijkheden met de HP Universal USB-C Multiport hub, die nu elke met USB-C compatibele pc ondersteunt. 7 poorten, 1 stroom- en datadoorvoerkabel, en veel randapparatuur om via plug-en-play aan te sluiten. Hij ondersteunt ook twee 4K-beeldschermen via HDMI 2.0 en 1 DisplayPort™ 1.2. Deze hub is alles wat u nodig hebt om verbonden te blijven.