€ 0,-
Winkelwagen

Creëer uw ultieme werkplek met HP

Nieuwsbericht geplaatst in de categorie Hardware

Een goed ingerichte werkplek, met de juiste spullen, is van essentieel belang om effectief te kunnen communiceren en navigeren tijdens een werkdag. De accessoires van HP helpen u om makkelijk en succesvol aan het werk te blijven, waar u ook bent. Gebruik nu de accessoires van HP om uw ultieme werkplek te creëren. Ontdek het aanbod nu bij Dustin.

HP Renew Business laptoptassen: gemaakt van gerecyclede plastic flessen

De HP Renew-serie omvat een rugzak, topload, draagtas en slanke sleeve gemaakt van 100 procent gerecyclede polyethyleentereftalaat plastic flessen. Voor de productie van de tassen zijn de flessen versnipperd, gesmolten tot een dunne vezel, tot een rol gesponnen en geweven om milieuvriendelijke tassen te maken voor een laptop of tablet van 14” of 15.6”. De tassen zijn voorzien van twee compartimenten, één bedoeld voor uw laptop of tablet en de ander voor de accessoires die u nodig heeft voor uw werk. De tassen zijn ook volledig waterbestendig en voorzien van gewatteerde banden om uw tas met comfort te kunnen dragen.

HP 965 4K webcam

Voel u direct meer verbonden met uw team, ongeacht waar iedereen werkt. De uitgebreide AI HP 965 4K streaming webcam zorgt ervoor dat het lijkt alsof iedereen bij je in de ruimte is als je de uitgebreide AI[1] HP 965 4K Streaming Webcam inschakelt met de kristalheldere HDR-vergaderervaring. Deze webcam past zich met HP Presence[2] automatisch aan jouw omgeving en bewegingen aan, zodat jij je kunt concentreren op wat belangrijk is.

HP 975 dual-mode draadloos toetsenbord, om uw bureau aan uw wensen aan te passen

Het HP 975 draadloze toetsenbord geeft u een toetsenbord met eersteklas prestaties. Het toetsenbord is volledig zelf in te stellen zodat u er echt uw device van kan maken. Daarnaast kan het op drie verschillende apparaten tegelijk worden aangesloten waardoor u het apparaat moeiteloos mee kan nemen tussen verschillende locaties en computers.

HP 935 Creator draadloze muis: breng uw ideeën tot leven

Werk moeiteloos met een muis die gemaakt is om te creëren. Haal het maximale uit deze muis dankzij de programmeerbare knoppen, het ergonomisch ontwerp en een batterijlevensduur van maximaal 12 weken. Werk nog makkelijker door wel 3 apparaten te koppelen en profiteer van de vrijheid om op elk oppervlak te werken met een voor glas geschikte sensor.

Een overzichtelijker bureau met de HP multihub

Profiteer van de nieuwe mogelijkheden met de HP Universal USB-C Multiport hub, die nu elke met USB-C compatibele pc ondersteunt. 7 poorten, 1 stroom- en datadoorvoerkabel, en veel randapparatuur om via plug-en-play aan te sluiten. Hij ondersteunt ook twee 4K-beeldschermen via HDMI 2.0 en 1 DisplayPort™ 1.2. Deze hub is alles wat u nodig hebt om verbonden te blijven.

Sorteren:
Weergave
Sorteren